NoviceTehnika

Samsung Galaxy Watch FE

Prva Galaxy Watch FE omogoča dostop do naprednega spremljanja zdravja za več uporabnikov.

Samsung je predstavil Galaxy Watch FE, dodatek k liniji pametnih ur Samsung, s ciljem razširiti napredno in celovito izkušnjo spremljanja zdravja na še več uporabnikov. Nova ura vključuje izboljšano zmogljivost in napredne funkcije za sledenje zdravju ter eleganten in robusten dizajn.

Galaxy Watch FE, ki je na voljo v velikosti 40 mm, ponuja svež videz, ki temelji na ikoničnem dizajnu serije Galaxy Watch. Na voljo je v treh barvah, črni, rožnato zlati in srebrni, z novimi paščki s sinje modrimi in oranžnimi šivi, ki poudarjajo preprost in sodoben dizajn naprave, ki dopolni vsak videz. Poleg tega Galaxy Watch FE ponuja tudi različne nove oblike številčnic, ki uporabnikom omogočajo, da prilagodijo svojo uro, medtem ko pašček z zaponko z enim klikom prav tako omogoča enostavno menjavo, kombiniranje in uskladitev vsake podrobnosti z njihovim slogom. Galaxy Watch FE ima steklo iz safirnega kristala, ki nudi vrhunsko vzdržljivost in zaščito pred praskami med vsakodnevnim nošenjem.

Galaxy Watch FE, opremljena z naprednim senzorjem Samsung BioActive, ponuja vrsto zmogljivih funkcij za fitnes in dobro počutje, ki uporabnikom 24 ur na dan zagotavljajo prilagojene in uporabne nasvete. Za podporo boljšemu spancu za dober začetek vsakega dneva Galaxy Watch FE ponuja vrsto naprednih funkcij, od sledenja vzorcem spanja do nasvetov o tem, kako bolje spati in ustvariti okolje, ki spodbuja miren spanec. Poleg tega lahko uporabniki spremljajo zdravje srca z naborom funkcij, ki spremljajo njegovo delovanje. Galaxy Watch FE ponuja tudi podrobnejši vpogled v zdravje uporabnika, zahvaljujoč spremljanju krvnega tlaka in EKG.

Uporabniki lahko spremljajo več kot 100 različnih vadb, skupaj s svojim napredkom, neposredno z zapestja. Napredna analiza teka bo tekačem pomagala ne le pri analizi njihove splošne pripravljenosti za največjo učinkovitost, temveč jim lahko zagotovi tudi vpogled in navodila za preprečevanje poškodb, tako da se lahko varno približujejo proti svojim ciljem. Za najboljšo tekaško izkušnjo pa uporabnikom pomaga prilagojeno območje srčnega utripa8 določiti lastne cilje glede na njihove fizične sposobnosti.Uporabniki lahko tudi hitro in enostavno najdejo svoj telefon, ko ta ni povezan z uro, s pomočjo aplikacije Find My Phone. Prav tako lahko na daljavo upravljajo kamero povezanega pametnega telefona Samsung, na primer spremenijo način delovanja s funkcijo Camera Controller in izberejo drugačen kot kamere ali povečavo, neposredno z zapestja.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button