NoviceTehnika

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ in S8 Ultra

Samsung je predstavil svojo novo serijo Galaxy Tab S8.

Tablični računalniki so vedno bolj pomembni spremljevalci našega vsakdana. Vsak Galaxy Tab S8 ponuja izboljšano izkušnjo videokonferenc z ultra širokimi sprednjimi kamerami, možnostjo treh mikrofonov in inteligentno tehnologijo samodejnega kadriranja za izboljšano izkušnjo videoklicev. Nudi revolucionarne večopravilne zmogljivosti z izboljšanim Multi-Active Windows in Samsung DeX.

S svojim velikim 14,6-palčnim zaslonom Super AMOLED in hitrostjo osveževanja 120 Hz prinaša izboljšano izkušnjo in se ponaša tudi z najtanjšimi okvirji Galaxy Tab doslej – le 6,3 mm znaša razmerje med zaslonom in ohišjem. Zaslon je nameščen v okvirju Armour, ki je kar za 30 % bolj odporen na praske in kar 40 % manj nagnjen k upogibanju kot Galaxy Tab7. Okvir je tako najtanjši, najlažji, a najmočnejši doslej.

Tab S8 Ultra, opremljen z zmogljivima dvojnima sprednjima kamerama z ločljivostjo 12 MP, spremeni tudi vašo izkušnjo video klicev s profesionalno kakovostjo videa 4K. Napredna strojna oprema deluje povezano s programsko opremo in s tehnologijo Samsung samodejnega uokvirjanja. Med klicem vas samodejno ohranja v fokusu, hkrati pa poveča ali pomanjša, da vključite nove udeležence, ko se vam pridružijo. Zahvaljujoč trem natančnim mikrofonom, ki uporabljajo napredno tehnologijo za zmanjševanje hrupa, da preprečite, da bi moteče neželeno klepetanje v ozadju, motilo vaš klic, boste hkrati slišati in videti jasno. Štirje zvočniki z Dolby Atmos, ki jih najdemo na vseh treh modelih Galaxy Tab S8, zagotavljajo odličen zvok.

Tab S8 je opremljen s prvim 4nm čipom – najhitrejšim procesorjem v tabličnih računalnikih Galaxy doslej. Vsi trije modeli pa ponujajo razširljiv prostor za shranjevanje do 1 TB z dodatno kartico microSD. Serija Galaxy Tab S8 je tudi prva tablica Samsung s podporo Wi-Fi 6E, ki zagotavlja še večjo pasovno širino, z optimizirano kakovostjo omrežja pa vam ni treba skrbeti za šibke povezave. Vsebino lahko v trenutku delite, kličete ali brišete prejeta sporočila, saj optimizirana kakovost omrežja skrbi za delovanje šibke povezave. Podpira 45 W super hitro polnjenje, ki vas lahko vrne na 100 % baterije v le 80 minutah. Če vaše druge naprave potrebujejo povečanje moči na poti, preprosto povežite svoj Galaxy Tab S8 s pametnim telefonom Galaxy S22 s kablom USB-C in baterija za hitro polnjenje tablice lahko služi kot prenosni polnilnik.

Tab S8 Ultra in Tab S8+ sta opremljena z novim in izboljšanim pisalom S Pen, saj hitrost zapisa z izjemno nizko zamudo zagotavlja neverjetno izkušnjo pisanja in posnema drsenje peresa po papirju. Samsung se je povezal v ekskluzivno partnerstvo s Clip Studio Paint, ki vaš pametni telefon spremeni v digitalno barvno paleto, vaše pero S Pen v čopič in obsežen zaslon Galaxy Tab S8 v vaše platno. Prilagodite orodja in izberite možnosti čopiča ter izberite žive barve iz resničnega sveta – iz slik, posnetih s sinhroniziranim telefonom.

Nove zmožnosti snemanja 4K Galaxy Tab S8 Ultra vam zdaj omogočajo zajemanje videoposnetkov z zadnjo in ultra široko sprednjo kamero. Ustvarjalci vsebine in streamerji lahko brez težav posnamejo vsebine in se igrajo z uporabo prilagodljivih videoposnetkov selfijev, ki so zdaj vdelani v Samsungov snemalnik zaslona. videoposnetke na YouTubu, delite brskalnik, da vam pomaga pri načrtovanju naslednjega srečanja, ali razvijate ustvarjalne ideje z uporabo JamBoarda, Googlovega interaktivnega programa table.

Galaxy Tab S8 Ultra je na voljo v temno sivi barvi, Tab S8 in S8+ pa v treh odtenkih – temno sivi, srebrni in rožnato zlati. Samsung prav tako predstavlja novo tipkovnico Tab S8 Ultra Book Cover, ki funkcionalnost Ultra popelje še dlje s širšimi, osvetljenimi pokrovčki tipk, prilagodljivimi nastavitvami bližnjic in nastavljivimi stojnimi koti postavitve v pokončnem položaju. Tipkovnica Book Cover ima vrhunsko protimikrobno poliuretansko usnje in sledilno ploščico s stekleno prevleko, ki omogoča gladko in odzivno tipkanje. Poleg tega lahko Wireless Keyboard Share poveže vašo povezano tipkovnico s pametnim telefonom Galaxy za enostavno tipkanje tudi pri drugih napravah Galaxy.

Galaxy Tab S8 serija je na voljo za prednaročilo na slovenskem trgu pri pooblaščenih Samsungovih prodajnih partnerjih po priporočeni maloprodajni ceni 749 €. V promocijskem obdobju od 9. februarja do 24. februarja 2022 bodo uporabniki, ki prednaročijo Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8 + ali Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, prejeli darilo glede na model kupljene naprave – Book Cover Slim s tipkovnico ali Book Cover s tipkovnico.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button