NoviceTehnika

Samsung Galaxy Tab S7 in S7+

Galaxy Tab S7 in S7+, poleg novih zmogljivosti, izboljšanega S Pen pisala, razširjenih tipkovnic, pa tudi velikega zaslona in zmogljivega procesorja, napravi nudita številna orodja, ki vam bodo olajšala vsakodnevna opravila in nudila še več zabave.

Več moči za delo na poti

Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika nudita najnovejšo generacijo procesorja, ki je dovolj močan, da omogoča izboljšano produktivnost čez ves dan. Uporabniki lahko pričakujejo izboljšano večopravilnosti z novim S Pen pisalom s podaljšano konico in nadgradnjami, ki pri uporabi zagotavljajo še bolj naraven občutek.

V kombinaciji s hitrostjo osveževanja zaslona do 120 Hz, S Pen pisalo omogoča nemoteno zapisovanje med konferenčnim klicem ali poslovnim sestankom. Poleg tega lahko Samsung Notes aplikacija pretvori vse, kar uporabnik zapiše v PDF format, medtem ko lahko funkcija Audio Bookmark med pisanjem hkrati snema predavanja in sestanke, vse podatke pa sinhronizira, da so kasneje čim bolj uporabni. Na ta način lahko uporabnik predvaja zvočni posnetek na točno določenem mestu, tako da klikne na besedo ali stavek v zapiskih.

Da bi še izboljšali izkušnjo večopravilnosti, lahko funkcija Več oken odpre tri aplikacije na enem zaslonu, kar uporabniku omogoča istočasno sodelovanje v videoklicu, pregled nad e-pošto in beleženje zapiskov. Samsung Tab S7 in S7+ tablična računalnika z velikim zaslonom zagotavljata novo raven vsakodnevne produktivnosti. Samsung je izboljšal tudi Samsung Dex in vsestransko uporabno Book Cover tipkovnico, ki je opremljena z intuitivnimi funkcijami in daljšo sledilno ploščico, ki poskrbi za celovito izkušnjo podobno izkušnji z osebnim računalnikom.

Naprava za sprostitev

Galaxy Tab S7 je opremljen s 27,94-centimetrskim LTPS TFT zaslonom, medtem ko Galaxy Tab S7+ nudi edinstven 31,49-centimetrski Super AMOLED zaslon. Obe napravi podpirata 16:10 razmerje in v kombinaciji s štirimi AKG zvočniki uporabniku pričarajo čisto pravo kinematografsko izkušnjo v udobju doma. Zaslona na Galaxy Tab S7 in S7+ sta očem prijazna zaradi majhne emisije modre svetlobe6, kar omogoča pravi užitek pri pregledovanju družabnih omrežij ali igranju iger, 120 Hz hitrost osveževanja pa zagotavlja neprekinjeno in neomejeno zabavo.

Ob nakupu naprave uporabniki dobijo brezplačni štirimesečni dostop do YouTube Premium, medtem ko sta Netflix in Spotify na tabličnih računalnikih vnaprej nameščena. Prvič doslej je na Android tablični računalnik vnaprej nameščena tudi znana Clip Studio Paint aplikacija za risanje, ki daje oblikovalcem in kreativcem prenosno platno za izražanje idej. Za ustvarjanje zanimivih objav na družabnih omrežjih in marketinških vsebin je na voljo aplikacija Canva, ki nudi več kot 200 ekskluzivnih predlog.

Igralna izkušnja

Z Galaxy Tab S7 in S7+ v dnevni sobi ni več treba namestiti igralne konzole. Izjemna hitrost osveževanja na velikem zaslonu in Wi-Fi 6 standard omogočajo, da se lahko uporabniki popolnoma potopijo v igre, ne glede na to, kje so.

Z uporabo Samsung Cloud in Samsung Flow aplikacij so nekatere funkcije Galaxy Tab S7 in S7+ na voljo tudi na drugih Galaxy pametnih telefonih in napravah. Ni potrebe po pošiljanju in prenosu podatkov iz ene naprave v drugo, ker je vse sinhronizirano. Poleg tega lahko uporabniki nadzorujejo svoje Samsung IoT hišne naprave in pripomočke, kar ustvarja resnično pameten dom, ki ga nadzorujete z le nekaj kliki na tabličnem računalniku.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button