NoviceTehnika

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Tablični računalnik ima pisalo S Pen, elegantno zasnovo in dolgotrajno moč za opravljanje nalog.

Samsung je predstavil Galaxy Tab S6 Lite (2024), tablični računalnik, ki je zasnovan za delo in zabavo. Priloženo mu je S Pen pisalo, ki je zasnovano tako, da ohranja udobje tudi pri dolgotrajnem držanju. Uporabniki bodo uživali v pisanju ali risanju s pisalom S Pen, ne glede na to, ali skicirajo v programu Samsung Notes ali zapisujejo svoje misli in to brez odklepanja tabličnega računalnika. Ker ne potrebujete ločenega polnilnika, je S Pen pisalo pripravljeno, kadar koli se pojavi ustvarjalnost.

Tablični računalnik Galaxy Tab S6 Lite (2024) ima elegantno zasnovo s kovinskim videzom, ki je na voljo v treh sodobnih barvah: oxford sivi, prosojni roza in mentol zeleni. Tablični računalnik je kompakten in lahek za večjo prenosljivost; različica Wi-Fi tehta 465 g, če pa je opremljen z LTE, je teža 467 g. Poleg tega ima Galaxy Tab S6 Lite 26,4-centimetrski (10,4-palčni) zaslon in tanek, simetričen 9-milimetrski okvir, ki omogočata, da vsaka različica tablice zagotavlja prijetno izkušnjo gledanja.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) poleg funkcij za produktivnost in zabavo ponuja tudi dolgo avtonomijo baterije, ki omogoča 14 ur neprekinjenega predvajanja videoposnetkov. Ker lahko tablični računalnik brez težav preklaplja med aplikacijami, bodo uporabniki lahko izkusili tudi učinkovitejšo večopravilnost. Galaxy Tab S6 Lite (2024) WIFI 4 + 64 GB bo na voljo od 28. marca po priporočeni maloprodajni ceni od 449,90 evrov, za Galaxy Tab S6 Lite 2024 LTE 4 + 64 GB pa od 509,90 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button