NoviceTehnika

Samsung Galaxy Tab A9 in Galaxy Tab A9+

Samsung predstavlja najnovejši dvojec na področju tabličnih računalnikov.

Samsung je predstavil novo serijo tabličnih računalnikov Galaxy Tab A9, ki zagotavljajo izkušnjo Samsung Galaxy po konkurenčni ceni. Serija, ki je na voljo v dveh velikostih, združuje poglobljen video in zvok s superhitro povezljivostjo ter podpira vsakodnevne potrebe po zabavi in produktivnosti v prenosnem paketu.

Galaxy Tab A9 in Galaxy A9+ ponujata največja zaslona med vsemi tabličnimi računalniki Galaxy A serije doslej, saj imata 22-centimetrski (8,7-palčni) oziroma 27,8-centimetrski (11-palčni zaslon). Uporabniki tabličnih računalnikov Galaxy Tab A9+ se lahko zaradi frekvence osveževanja 90 Hz potopijo v filmska doživetja, igrajo igre brez zakasnitve prikaza in uživajo v poglobljenem zvoku s štirimi zvočniki, ki jih poganja Dolby Atmos. S superhitro povezljivostjo 5G jim tudi na poti ni treba skrbeti za prekinjeno pretakanje. Galaxy Tab A9 ima dva zvočnika in povezljivost LTE.

Tablica Galaxy Tab A9+ je zasnovana tako, da povečuje produktivnost in možnost učenja, saj s funkcijo Samsung DeX prinaša večopravilnost na ravni osebnega računalnika, večopravilno okno pa omogoča do tri razdeljene zaslone, da lahko čim bolj povečate zmožnost opravljanja več nalog naenkrat. Uporabniki tabličnih računalnikov serije Galaxy Tab A lahko zdaj snemajo svoj zaslon s programom Snemalnik zaslona (Screen Recorder), tako da se pozneje zlahka vrnejo k informacijam ali navdihu.

S funkcijo Private Share je vsebina šifrirana, preden je dana v skupno rabo. Pošiljatelj lahko nastavi dovoljenja za dostop, datume izteka veljavnosti in drugo, da je pri pošiljanju občutljivih podatkov še bolj miren. S funkcijo Secure Wi-Fi pa lahko uporabniki svoj tablični računalnik Galaxy Tab A9 ali Galaxy A9+ vzamejo s seboj na pot, ne da bi jih skrbelo, da bi bili izpostavljeni tveganim skupnim internetnim omrežjem. Internetni prenos je šifriran, sledilne aplikacije pa blokirane, zato je brskanje zasebno in varno.

Galaxy Tab A9 serija je v Sloveniji že na voljo! Tablična računalnika Galaxy Tab A9 in Galaxy Tab A9+ sta na voljo v treh barvah: grafitni, srebrni in mornarsko modri in po maloprodajni ceni8 od 189,90 evrov za Galaxy Tab A9 in od 269,90 evrov za Galaxy Tab A9+.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button