NoviceTehnika

Samsung Galaxy Tab A8

Več zaslona, več moči in več zmogljivosti.

Samsung je napovedal predstavitev novega tabličnega računalnika Galaxy Tab A8, najbolj poenostavljene in zmogljive naprave iz serije Tab A doslej. Galaxy Tab A8 združuje impresiven zaslon, moč in zmogljivost v tanki in lahki obliki, ki je pripravljena za učenje, zabavo, povezovanje in še več.

Izkušnja z Galaxy Tab A8 se prične z značilno obliko naprave Samsung in občutkom tabličnega računalnika, ki sta priljubljena pri uporabnikih tabličnih računalnikov serije Tab S. Njena lahka oblika se ponaša z razširjenim 10,5-palčnim zaslonom z izjemno tankim robom in skupnim razmerjem stranic 16:10. Rezultat je 80-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem, kar omogoča veliko bolj poglobljeno izkušnjo gledanja kot pri preteklih modelih tablic. Ne glede na to, ali uporabniki prenašajo priljubljeno vsebino, igrajo igre s prijatelji ali se povežejo z družino na video klicu, štirje zvočniki Galaxy Tab A8 z Dolby Atmos zagotavljajo bogato zvočno izkušnjo.

Centralni in grafični procesor tabličnega računalnika Galaxy Tab A8 sta bila povečana za 10 %, kar zagotavlja hitrejše in bolj gladko delovanje brez neprijetnega zaostajanja. Poleg tega Galaxy Tab A8 ponuja več nivojev možnosti shranjevanja podatkov, tako da lahko uporabniki izberejo tisto, ki jim ustreza. Na voljo so 32 GB, 64 GB ali – kot novost pri Galaxy Tab A8 – 128 GB prostora za shranjevanje. Izkoristite lahko funkcijo razširljive kartice microSD s čimer pridobite do 1 TB prostora. Galaxy Tab A8 bo na voljo tudi s 3 GB ali 4 GB pomnilnika RAM. Baterija z zmogljivostjo 7 040 mAh in do 15W hitrim polnjenjem pomeni, da lahko uporabniki ure in ure pretakajo vsebine, ne da bi jih skrbelo, da bi ostali brez energije.

S kamero na zadnji strani Galaxy Tab A8 z ločljivostjo 8 MP, sprednjo kamero s 5 MP in povsem novo funkcijo snemanja zaslona učenci, učitelji in celo igralci iger ne bodo zamudili ničesar. Posneti je možno jasne in podrobne videoposnetke učnih gradiv ali predavanj ali pa celo sebe pri demonstraciji s svojim glasom in zaslonom.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button