NoviceTehnika

Samsung Galaxy S23 FE je sedaj na voljo v Sloveniji

Novi telefon Galaxy S23 FE je od danes na voljo v Sloveniji za prednaročilo v posebnem promocijskem obdobju, ki traja do 14. decembra.

Ob prednaročilu telefona prejmete tudi darilo – slušalke Galaxy Buds FE, ki bodo vašo izkušnjo s telefonom še nadgradile z odličnim zvokom. Pametni telefon Samsung Galaxy S23 FE prinaša vrhunsko kamero in izjemno igralno izkušnjo, ki bo popestrila vaš vsakdan.

Galaxy S23 FE ohranja zvestobo ikonične zasnove Galaxy S serije s svežimi funkcijami, kot so nova lebdeča kamera, vrhunski zaključek z odpornostjo na vodo in prah (standard IP68) ter eleganten zaslon. Uporabljeni reciklirani materiali in embalaža zagotavljajo trajnost ter funkcionalnost. Na voljo je v štirih raznolikih barvah, in sicer kremni, grafitni, mentol zeleni in vijolični, da se lažje prilagodi osebnemu slogu uporabnika. Foto in video posnetki oživijo z objektivom 50 MP in 3-kratno optično povečavo, medtem ko funkcija Nightography omogoča izboljšane posnetke tudi ponoči. S funkcijami, kot sta način profesionalno in režiserjev pogled, postane snemanje vsebin preprosto, s podporo umetne inteligence. Z zmogljivim procesorjem, naprednim sistemom hlajenja in vzdržljivo baterijo Galaxy S23 FE omogoča brezhibno igranje iger ter pretakanje vsebin. S 16,2-centimetrskim (6,4 palčnim) dinamičnim zaslonom AMOLED 2X, ki se samodejno prilagaja svetlobnim razmeram, pa bo doživetje še nadgrajeno.

Telefon Galaxy S23 FE lahko sedaj prednaročite po priporočeni maloprodajni ceni od 699 evrov. Ob prednaročilu pametnega telefona prejmete tudi darilo – slušalke Galaxy Buds FE. Promocija traja od 1. decembra do 14. decembra 2023 ali do razprodaje zalog.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button