NoviceTehnika

Samsung Galaxy Fit3

Samsung napoveduje novo in izboljšano fitnes zapestnico.

Samsung Galaxy Fit3 ima aluminijasto ohišje in 4-centimetrski (1,6-palčni) zaslon, ki je za 45 % širši od prejšnjega modela, zato lahko uporabniki z enim samim pogledom preverijo ključne podatke. Uporabniki lahko Galaxy Fit3 enostavno vključijo v svoj življenjski slog zaradi dolgega trajanja baterije, ki lahko zdrži do 13 dni. Svojo sledilno napravo lahko prilagodijo in jo naredijo bolj elegantno, tako da med več kot 100 prednastavitvami izberejo svojo najljubšo številčnico ali kot ozadje nastavijo svoje fotografije. Uporabniki lahko z enim klikom na gumb tudi brez težav kombinirajo paščke, da dopolnijo svojo slog in vsakodnevno rutino.

Uporabniki lahko napravo Galaxy Fit3 nosijo celo noč, medtem ko ta spremlja njihove vzorce spanja, zaznava celo smrčanje in spremlja raven kisika v krvi ter tako zagotavlja podrobnejše meritve. Na podlagi individualnih vzorcev spanja naprava Galaxy Fit3 uporabnikom zagotavlja prilagojen Trening spanja (Sleep Coaching), ki jim pomaga bolj intuitivno razumeti svoj spanec, kar jih vodi k pozitivnim spremembam.

Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča, da čez dan spremljajo svoje dnevne dejavnosti. Uporabniki lahko kadar koli in kjer koli spremljajo več kot 100 vrst vadbe in enostavno pregledujejo svoje podatke o vadbi, kar jih spodbuja, da ostanejo motivirani za doseganje svojih ciljev. Galaxy Fit3 ima oceno 5 ATM in odpornost na vodo ter prah po standardu IP68, kar pomeni, da lahko uporabniki uživajo v dejavnostih na prostem tudi v različnih okoljih. Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča še globlje razumevanje njihovega splošnega zdravja, saj zagotavlja zdravstvene meritve, ki vključujejo srčni utrip in raven stresa. Galaxy Fit3 je v Sloveniji na voljo od 23. 2., priporočena cena pa je 79 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button