NoviceTehnika

Samsung Galaxy Buds Pro

VIDEO: Samsung Electronics je predstavil novo generacijo slušalk.

Samsung je predstavil novo generacijo slušalk: Galaxy Buds Pro brezžične slušalke, ki se lahko pohvalijo z izboljšanim zvokom, boljšo kakovostjo klicev, inteligentno tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa (ANC).

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke ponujajo celovitejši zvok z 11-milimetrskim nizkotoncem za globlje nizke tone in 6,5-milimetrskim visokotoncem za ostre tone z minimalnimi popačenji. To prinaša najboljšo Samsung zvočno izkušnjo doslej –dinamičen, uravnotežen zvok. Ne glede na to, ali gre za ritmični hip hop groove ali zapleteno klasično melodijo.

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke s tremi mikrofoni in enoto za prevzem govora (VPU) loči vaš glas od neželenih zvokov, s čimer poskrbite, da boste slišani čim bolj jasno. Eden od zunanjih mikrofonov ima tudi visoko razmerje signal / šum (SNR), kar dodatno odpravlja zvoke v ozadju. Poleg tega je Samsung svojo novo tehnologijo Wind Shield vključil tudi v Galaxy Buds Pro brezžične slušalke. Medtem ko manj izbočena oblika zmanjšuje območje stika z vetrom, posebej zasnovana komora in mreža filtrirata interferenco vetra.

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke najbolj inteligentno tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa med vsemi brezžičnimi slušalkami, saj lahko šum v ozadju zmanjšate tudi do 99 odstotkov in natančno nastavite na želeno raven. In z zunanjim zvokom lahko ojačate zvoke v bližini za več kot 20 decibelov, kar pomeni, da jih lahko prilagodite in prilagodite svojim potrebam. Ta funkcija je idealna za zasedene večopravilnike – tiste, ki delajo od doma, medtem ko skrbijo za otroka, ali tiste, ki želijo teči po mestu, medtem ko so pozorni na prihajajoči promet.

Galaxy Buds Pro ponujajo do 8 ur neprekinjenega poslušanja, s polnilno škatlico za brezžično polnjenje pa si zagotovite dodatnih 20 ur rezervne moči. Tudi ko uporabljate tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa, boste z njimi zmogli 5 ur neprekinjenega poslušanja, s polnilno škatlico pa je na voljo še dodatnih 13 ur. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke so na voljo v treh barvnih odtenkih: fantomska črna in srebrna ter fantomska vijolična. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke bodo od 29. januarja 2021 na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 229 evrov na izbranih tržiščih.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button