NoviceTehnika

Samsung Galaxy A52, A52 5G in A72

Nova serija Samsung Galaxy A, ki združuje pametne telefone po dostopnih cenah.

Samsung je predstavil Samsung Galaxy A52, A52 5G in A72 pametne telefone, ter tako zagotovil, da so zmogljive inovacije dostopne vsem. Z dostopnostjo neverjetnih inovacij kamere tudi pri novi seriji Galaxy A pametnih telefonov boste sedaj še bolj uživali pri ustvarjanju posnetkov.Izkušnja vsestranske kamere – Ustvarite posnetke z vsestransko glavno kamero, ločljivosti 64 MP. V trenutku spremenite priljubljene posnetke iz 4K v 8K s 4K Video Snap funkcijo. Optimizator scene uporablja umetno inteligenco za fotografiranje z optimalnimi nastavitvami za 30 kategorij slik in ozadij, kot so hrana, pokrajine in hišni ljubljenčki.
Stabilnost podnevi in ponoči – Ne glede na to, ali želite posneti zadnji plesni trend ali neverjetni trik na rolki, OIS (t.i. optical image stabilization) zagotavlja stabilne posnetke. Sedaj ne boste izpustili pomembnih trenutkov zaradi slabe osvetlitve. Nočni način procesira več slik hkrati, kar se odraža v jasni fotografiji tudi ponoči.
Ujemite zabavne trenutke – Z uporabo funkcije Moj filter in emojijev združene resničnosti vsebini dodajte svoj stil in izvirnost.
Svetlejša in nemotena izkušnja – Uživajte v svojih najljubših vsebinah na priljubljenem Samsung Super AMOLED zaslonu. Galaxy A52 5G s 120 Hz stopnjo osveževanja ter Galaxy A52 in A72 z 90 Hz stopnjo osveževanja nudijo še boljšo izkušnjo – v vsebinah pa boste še dodatno uživali s svetilnostjo 800 nitov.
Izjemna izkušnja gledanja – Zaslon ima tudi ‘Eye Care’ certifikat in samodejno prilagajo barve zaslona na podlagi vzorcev uporabe pametnega telefona, kar zmanjša utrujenost oči.
Prefinjena oblika – Serija Galaxy A pametnih telefonov ima novo zasnovo, ki je preprosta z mehkimi robovi in minimalnim ohišjem kamere.

Serija Galaxy A pametnih telefonov nudi še boljšo povezljivost in nove zmogljivosti Galaxy ekosistema.

Samsung Galaxy A52
Samsung Galaxy A52

Ostanite organizirani in povezani – SmartThings poveže in nadzoruje tisoče naprav v pametnem domu neposredno iz serije Galaxy A pametnih telefonov. Poleg tega SmartThings Find najde vaše seznanjene naprave z bolj intuitivnimi in podrobnimi navodili, Galaxy SmartTag označevalnik4 pa lahko najde tudi nepovezane naprave ali predmete.
Uživajte v glasbi – Ne glede na to, kaj počnete, lahko z Music Share svoj pametni telefon preprosto sinhronizirate s prijateljevo napravo. Tako lahko, na primer, svoj pametni telefon povežete kar z dvema paroma Galaxy Buds brezžičnih slušalk in skupaj s prijateljem še bolj uživate v glasbi.
Povežite se in delite z lahkoto – Hitra skupna raba vam omogoča enostavno pošiljanje slik in videoposnetkov brez omejitev velikosti na bližnje Galaxy naprave – vse to samo z enim dotikom.
Brezskrbnost – Bodite popolnoma brez skrbi, tudi ko tvegate – Galaxy A52, A52 5G in A72 imajo certifikat IP67 za odpornost na vodo. Pomembne podatke na vašem pametnem telefonu pa ščiti Samsung Knox – Samsung varnostna platforma, ki zagotavlja zaščito tako programske kot tudi strojne opreme.
Baterija, ki traja dva dni – Zajemajte, ustvarjajte in delite – namreč Galaxy A52 vključuje baterijo velikosti 4.500 mAH in Galaxy A72 baterijo velikosti 5.000 mAH5, ki imata dovolj energije za dva dni.
Izjemno hiter 5G – Življenje poteka zelo hitro in pametni telefon mora temu slediti. Galaxy A52 5G zato omogoča izjemno hitro 5G povezavo.
Uživajte v bistvenem – Galaxy A52, A52 5G in A72 vključujejo vse zmogljivosti, ki jih uporabniki želijo in pričakujejo, vključno s stereo zvočniki in notranjim pomnilnikom do 1 TB. Izkušnja zvoka je še dodatno izboljšana z Doldy Atmos, One UI 3 uporabniški vmesnik pa nudi še bolj intuitivne izkušnje in dosledno interakcijo s povečanjem hitrosti, zmanjšanjem motenj in poudarjanjem pomembnih informacij.
Trajnost – Samsung redno ocenjuje naprave, embalažo in postopke za odkrivanje novih načinov za spodbujanje trajnosti. Embalaža Galaxy A52, A52 5G in A72 vključuje celulozni kalup in papir ter je tako še bolj okolju prijazna.

Dostopnost

Novi pametni telefoni bodo na voljo v naslednjih barvah in po naslednjih priporočenih maloprodajnih cenah:

Galaxy A52 128 GB bo na voljo v vijolični, modri, črni in beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 379,90 evrov in Galaxy A52 256 GB v črni barvi po priporočeni maloprodajni ceni 439,90 evrov;
Galaxy A52 5G bo na voljo v modri, črni in beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 469,90 evrov;
Galaxy A72 128 GB bo na voljo v vijolični, modri, črni in beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 479,90 evrov in Galaxy A72 256 GB v črni barvi po priporočeni maloprodajni ceni 549,90 evrov.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button