NoviceTehnika

Samsung Galaxy A42 5G

Galaxy A42 5G je opremljen z najnovejšimi inovacijami, vključno s 5G povezljivostjo, nudi pa tudi štiri večnamenske kamere, brezkončni-U zaslon in zmogljivo baterijo.

Pretakanje in nalaganje vsebin poteka s pomočjo 5G povezljivosti. 16,76-centimetrski HD Super AMOLED brezkončni-U zaslon prikaže vaše najljubše filme v kinematografski jasnosti, hitro polnjenje 5000 mAh baterije pa vam omogoča, da boste lahko v vsebinah uživali še dlje.

Galaxy A42 5G nudi štiri zmogljive večnamenske kamere, ki olajšajo zajemanje vaših najljubših trenutkov. Glavna kamera z ločljivostjo 48 milijonov svetlobnih pik in ultra široka kamera z 8 milijoni svetlobnih pik lahko posnameta posnetke pokrajine, medtem ko makro kamera in globinska kamera, vsaka s 5 milijoni svetlobnih pik, zajameta natančne podrobnosti predmetov od blizu in ustvarita učinek zameglitve ozadja okoli objekta. Sprednja kamera z 20 milijoni svetlobnih pik pa zagotavlja, da bodo vaši videoklici popolnoma jasni.

Galaxy A42 5G nudi 128 GB notranjega in 4 GB bralno-pisalnega pomnilnika ter podpira razširitev z Micro SD kartico do 1 TB. A42 5G je na voljo v dveh barvah – sivi in črni, v Sloveniji pa si ga bo moč omisliti po priporočeni maloprodajni ceni 399 evrov.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button