NoviceTehnika

Samsung Bespoke Jet

Palični sesalnik zagotavlja močno, higiensko izkušnjo čiščenja s svojo čistilno postajo All-in-One in vso do 210 W sesalne moči.

Samsung je predstavil sesalnik Bespoke Jet, brezžični sesalnik z All-in-One Clean Station postajo, ki zagotavlja higiensko čiščenje z 99,999-odstotno učinkovitostjo večplastnega filtrirnega sistema. Poleg svoje All-in-One Clean Station priključne postaje, ki polni vaš sesalnik in samodejno izprazni predal za smeti, je Bespoke Jet lažji in opremljen z izboljšanim digitalnim inverterskim motorjem kot njegov predhodnik. Ko se zrak vsesa, glavna vrtinčna komora ločuje velike prašne delce, ki se naberejo v kovinski mrežasti filter. Mikro filter nato ujame drobne prašne delce, končni filter za fini prah pa ujame mikro prah, ki zlahka uide. Vsi deli in filtri so pralni, zato jih je mogoče vzdrževati povsem čiste.

Vgrajeni digitalni inverterski motor Samsung je 47 odstotkov lažji od motorja Jet90 in ustvari do 210 W sesalne moči. Jet Cyclone z učinkovito vrtinčno komorno strukturo ustvarja optimalno zračno pot za zmanjšanje zračnega upora in zmanjšanje izgube sesanja, da ujame drobne prašne delce v sesalnik. Ročno ohišje Bespoke Jet tehta 1,44 kg. Lahek je za manevriranje in čiščenje celotne hiše, tako lahko enostavno očistite površine stolov in zofe, površine na vrhu omaric in miz, okenske žaluzije, spodnjo stran aparatov in celo najbolj strme stopnice.

Bespoke Jet ima priročen digitalni LCD zaslon s podporo za 28 jezikov. Ta zaslon vam na hitro zagotovi vse informacije, ki jih potrebujete, vključno z nastavitvami stopnje sesanja in preostalim časom baterije. Zagotavlja tudi informacije o kakršnih koli težavah, kot so zamašitev, predmeti, zagozdeni v krtačo ali manjkajoči filtri. Na voljo je vodnik, ki vam pomaga odpraviti težave. Bespoke Jet ima baterijo velike kapacitete. Deluje lahko do ene ure in tudi, ko se ta čas izteče, lahko preprosto zamenjate baterijo z rezervno ter tako podaljšate čas čiščenja do dve uri. Samsungova tehnologija zagotavlja ohranitev 70 odstotkov prvotne zmogljivosti do opravljenih 500 ciklov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button