NoviceTehnika

Samsung Bespoke home 2021

Samsung je na Bespoke Home 2021 dogodku naznanil globalno širitev ponudbe BESPOKE hladilnikov in predstavil Bespoke kuhinjo. Koncept Bespoke kuhinje vključuje nove aparate, ki se skladajo z življenjskimi slogi uporabnikov, in nudijo integrirane IoT rešitve, kar zagotavlja, da bodo izkušnje doma še bolj personalizirane, prilagodljive in pametne.

Bespoke hladilniki bodo na voljo tudi v Severni Ameriki, Latinski Ameriki, Evropi, Bližnjem vzhodu, Rusiji in izbranih delih Azije ter Afrike. Bespoke hladilniki so na voljo v več kot 20 barvah s sedmimi različni zaključki, kar nudi veliko izbiro kombinacij. Hladilniki pa vključujejo tudi izjemne Samsung tehnologije, ki zagotavljajo še več udobja in učinkovito hlajenje.

V Evropi so Bespoke hladilniki na voljo z enojnimi ali dvojnimi vrati, v širinah 1,8 in 2 metra, vključujejo pa lahko tudi zamrzovalnik. Na voljo so v široki paleti barv – od klasične bele in pastelnih barv do bolj drznih barv.

Samsung je prestavil tudi nove aparate, ki bodo še letos na voljo v Evropi in Severni Ameriki, vključno z Bespoke AirDresser aparatom za osvežitev oblačil, Bespoke čistilnikom zraka in Bespoke Jet sesalnikom. V časih, ko domovi predstavljajo tudi pisarne, telovadnice in učilnice, ti novi gospodinjski aparati po meri odgovarjajo na vsakodnevne potrebe po večji prilagodljivosti, avtomatizaciji in higieni.

Novi aparati vključujejo:

BESPOKE AirDresser nudi vrsto rešitev za nego oblačil, ki zagotavljajo, da so oblačila v najboljši obliki. Na voljo bo v drugi polovici leta v Evropi in ZDA.

BESPOKE čistilnik zraka zrak črpa iz petih smeri in tako hitro očisti zrak tudi v velikih prostori. Ultrafini sistem za čiščenje lahko odstrani do 99,999 odstotkov 0,01 μm prahu, medtem ko 3 Way pametni izpust distribuira čisti zrak v različne smeri. BESPOKE čistilnik zraka bo na voljo v drugi polovici leta v ZDA.

BESPOKE Jet sesalnik je opremljen s Clean Station in polnilno postajo, ki uporabnikom nudita celovito rešitev za čiščenje. Ko končamo s sesanjem, sesalnik preprosto priklopimo, ta pa sam izprazni smeti in napolni baterijo. Novi BESPOKE Jet™ sesalnik bo na voljo v treh barvah v Evropi, ZDA, Rusiji in izbranih delih Azije v drugi polovici 2021.

Jet Bot AI+ je prvi robotski sesalnik, ki je opremljen z rešitvijo Intel AI. Pametni sesalnik uporablja tehnologijo za prepoznavanje okolice, skupaj z LiDAR in 3D senzorji za prepoznavanje predmetov in določitev optimalne poti čiščenja. Jet Bot AI+, ki je opremljen tudi s kamero, je integriran s SmartThings aplikacijo za pomoč pri oddaljenem nadzoru doma. Na voljo bo v ZDA, Evropi, Rusiji in izbranih delih Azije v drugi polovici leta 2021.

Predstavljeni so bili tudi:

BESPOKE ShoeDresser neguje vaše najljubše čevlje, da bodo pri vsaki uporabi sveži. Aparat deodorira, razvlaži in suši čevlje glede na njihov material in obliko, s čimer zagotavlja pravilno vzdrževanje.

BESPOKE Cube hladilnik nudi modularno shrambo za izdelke, ki niso živila, kot so na primer vino, pivo ali lepotni izdelki. Ta naprava je dovolj tiha, da jo lahko imate v spalnici ali ob kavču.

BESPOKE čistilnik vode je na voljo z eno ali več pipami. Opremljen je s štiristopenjskim filtrirnim sistemom in lahko filtrira do 2500 litrov vode, kar zadostuje eno leto za štiričlansko družino. Glasnost in temperaturo vode lahko nastavite z glasovnim upravljanjem z Bixby vmesnikom.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button