NoviceTehnika

Rešitev povezanih koles

Nagrada za računalnik Nyon

Za najnovejšo rešitev povezanih koles, računalnik Nyon, je družba Bosch eBike Systems prejela nagrado v sklopu kategorije »inteligenca vozil in transport« na nagradah za inovacije CES 2021. Združenje CTA (Consumer Technology Association) vsako leto podeli nagrade CES za pionirske inovacije na področju tehnologije in dizajna potrošniških izdelkov.

»Digitalne rešitve, kot je računalnik Nyon, povečujejo zadovoljstvo vožnje z e-kolesi in znova definirajo mobilnost, saj omogočajo, da ljudje prispejo na cilj fleksibilno in varno brez stresa,« je pojasnil Claus Fleischer, direktor družbe Bosch eBike Systems. »Na nagradah za inovacije CES 2021 so prepoznali naša prizadevanja nadaljevanja s to vizijo mobilnosti z našimi rešitvami povezanih koles.«

Računalnik Nyon ponuja navigacijo, spremljanje kondicije, funkcijo digitalnega zaklepa, podatke o razdalji na osnovi topografije ter e-kolesarja z digitalnim svetom poveže prek Bluetootha in brezžične povezave. Tako se uporabnik računalnika Nyon lahko poveže z aplikacijo eBike Connect prek pametnega telefona in izmenja podatke o poteh in aktivnostih. Kolesar lahko računalnik upravlja preprosto in intuitivno z dotikom na zaslon ali prek krmilne enote med vožnjo. Nyon je naprodaj vse od oktobra 2020.

Rudi Leskovec
foto: Bosch

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button