TehnikaTesti

Remington Flex 360

Po izkušnjah, je moška koža čedalje bolj nežna in občutljiva. Morda zato, ker moški izgubljajo svojo vlogo identifikacije, morda zaradi genov, morda pa … Jah kdo ve. In ko je govora o dražeči koži pri britju, se lotimo preizkusa brivnikov Remington XR1400 in XR1410.

Remingtonova malčka se precej razlikujeta od običajnih brivnikov. Vsaj navidezno. Če običajno prednjačijo brivniki, ki jih vzamete v roke in držite približno pod kotom 90 stopinj, boste pri modelih Flex 360 brivnik držali kot oblič. Nas v uredništvu je zagotovo najprej navdušila ergonomija brivnika predvsem pa velikost, ki je več kot primerna, da ga vzamete s seboj na potovanja.


Delovanje brivnika Flex 360 bo poznana vsem uporabnikom. HyperFlex tehnologija omogoča, da se tri dvosmerna rezila, natančno prilagajajo vašemu obrazu. Za tokratni preizkus smo vzeli najmlajšega v uredništvu in ga posadili za „brivski stol“. Čeprav je še skoraj golobrad (predvidevamo, da je posledično tudi njegova koža bolj občutljiva) se je z modeloma XR1400 in XR1410 junaško spoprijel. Po več kot tednu dni uporabe brivnika nismo zasledili znakov draženja kože, prav tako pa so njegovi obrazni poganjki padali kot zrela pšenica med žetvijo s kombajnom, tudi zalizce si je mulec lahko oblikoval z vgrajenim „trimerjem“.

Polna baterija vam bo omogočala do 45 minut britja, tako pod žgočim soncem kot tropskim dežjem (lahko seveda tudi pod tušem), medtem ko boste za polnjenje potrebovali približno 4 ure. V kolikor se boste odločali med izvedbo XR1400 in XR1410, vam vsekakor svetujemo, da se odločite za slednjo, kjer boste dobili tudi 3 dodatke. In čeprav gre za identična brivnika, bodo nastavek za striženje las, nastavek za masažo in nastavek za čiščenje zagotovo odtehtali tistih 20 evrov več, kolikor velja XR1400, in sicer 69 evrov.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button