NoviceTehnika

Prihaja novo obdobje umetne inteligence za Galaxy

Internet na dosegu roke. Fotoaparat v žepu. In umetna inteligenca, ki izboljša vaše vsakdanje življenje.

Samsung Galaxy je pripomogel k demokratizaciji dostopa do interneta in spremenil fotoaparate v komunikacijsko orodje, brez katerega ne moremo živeti. Čeprav so vse oči uprte v umetno inteligenco, nekatere njene najboljše prednosti še niso prišle na področje mobilne tehnologije. Galaxy bo to spremenil.

Nobeno podjetje ne more izkoristiti potenciala umetne inteligence tako kot Galaxy. Zakaj? Ker Galaxy daje moč odprtosti v vašo dlan. Galaxy AI je zasnovan tako, da je omogočen vsem in povsod, in je univerzalna inteligenca v vašem telefonu, kot je še niste videli. Galaxy AI je celovita izkušnja mobilne umetne inteligence, ki temelji na umetni inteligenci na napravi, razviti v podjetju Samsung, in na umetni inteligenci v oblaku, ki jo omogoča odprto sodelovanje.

Če si želite ogledati eno od prednosti, ki jih bo omogočila umetna inteligenca Galaxy AI, poglejte samo tisto, za kar so bili telefoni prvotno ustvarjeni, to je klicanje drug drugega. UI klicni prevajalnik v živo (AI Live Translate Call) bo uporabnikom najnovejšega telefona Galaxy AI kmalu omogočil osebnega prevajalca, kadar koli ga bodo potrebovali. Ker je integriran v izvirno funkcijo klica, ni več težav z uporabo aplikacij tretjih oseb. Zvočni in besedilni prevodi se bodo prikazovali v realnem času, ko boste govorili, zato bo klicanje nekoga, ki govori drug jezik, tako preprosto, kot je vklop zaprtih podnapisov pri predvajanju oddaje. Ker je Galaxy AI v napravi, lahko zaupate, da ne glede na scenarij zasebni pogovori nikoli ne zapustijo telefona.

Galaxy AI, ki bo na voljo v začetku prihodnjega leta, nas bo približal svetu, v katerem bodo odpravljene nekatere najpogostejše ovire za družbeno povezovanje, komunikacija pa bo lažja in produktivnejša kot kdaj koli prej.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button