NoviceTehnika

Pri A1 z novimi neomejenimi paketi MIO

A1 Slovenija predstavlja neomejene pakete MIO, ki novim in obstoječim naročnikom prinašajo popolno podatkovno brezskrbnost.

Novi mobilni paketi MIO prinašajo neomejen prenos podatkov za nemoteno uživanje v zabavnih vsebinah ali nemoteno delo. Uporabniki lahko izbirajo med paketi, ki se med seboj razlikujejo po količini prenosa podatkov na najvišji hitrosti – miniMIO z 10 GB, midiMIO s 100 GB in maxiMIO s 500 GB mesečne količine prenosa podatkov. Po porabi vključene količine bodo lahko uporabniki še naprej nemoteno brskali po spletu in uporabljali družbena omrežja, saj se bo hitrost prenosa podatkov zgolj upočasnila na 2/1 Mb/s. Popolna brezskrbnost brez omejitev je dosegljiva za 11,99 evrov na paketu miniMIO, 16,99 evrov na paketu midiMIO in 22,99 evrov na paketu maxiMIO.

Paketa midiMIO in maxiMIO vključujeta še možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore music by Deezer, HBO GO ali VOYO za obdobje 6 mesecev (na paketu midiMIO) ali 24 mesecev (na paketu maxiMIO) od dneva sklenitve naročniškega razmerja.

Boštjan Horvat
foto: A1

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button