NoviceTehnika

Prestižni domači kino na velikem zaslonu za popolne zimske večere

Mrzli zimski dnevi so idealni za sprostitev in uživanje v udobju doma, ki postane osrednji prostor za druženje in zabavo vseh družinskih članov. Ustvarite posebno vzdušje z najnovejšimi inovacijami televizorjev Samsung OLED in Neo QLED, ki vam bodo zagotovili vrhunsko kakovost slike in zvoka. Te naprave so več kot televizorji, saj s svojo velikostjo, elegantnim videzom in zmogljivostjo prinašajo pravo kino izkušnjo v vsak dom.

Uživajte v vsaki podrobnosti

Zimski dnevi so idealni za sprostitev in ni boljšega načina za to kot uživanje v najljubših filmih in serijah na velikem zaslonu. Ko gre za televizorje Samsung OLED, impresivna kakovost slike z nevralnim Quantum procesorjem in tehnologijo Quantum HDR OLED+ 4K zagotavlja močno svetlost in celovit kontrast, kar ustvarja vrhunsko vizualno izkušnjo. Televizorji Neo QLED zagotavljajo tudi izjemno kakovost briljantnih podrobnosti s tehnologijo Quantum Matrix, medtem ko Real Depth Enhancer sliki doda globino, zaradi česar je vsaka prikazana vsebina še bolj vznemirljiva.

Potopite se v vsak filmski prizor z zvočniki Samsung

Poleg vrhunske kakovosti slike tehnologija zvočnikov Dolby Atmos® postavlja gledalce v središče dogajanja z večdimenzionalnim zvokom. Ta inovativna tehnologija ustvarja prostorsko izkušnjo, s katero vsaka podrobnost zvoka postane ključna za ustvarjanje pristnega vzdušja, od nizkofrekvenčnih zvokov v ozadju do impresivnih zvočnih učinkov. Po drugi strani pa tehnologija Object Tracking Sound Pro omogoča, da zvok televizorja Samsung dinamično sledi dogajanju iz vseh zornih kotov za popolno potopitev v svet filma, kar naredi nepozabno doživetje.

Udobje v vaši dlani zahvaljujoč pametnim funkcijam

Pametna povezljivost je ključna lastnost obeh televizorjev in upravljanje vaših pametnih naprav še nikoli ni bilo lažje zahvaljujoč vmesniku Smart Hub in aplikaciji SmartThings, medtem ko vam aplikacija za video klice omogoča povezovanje z najdražjimi, ki niso z vami, na velikem zaslonu. Multi View omogoča hkratno gledanje televizije in pametnega telefona na enem zaslonu, medtem ko platforma SmartThings omogoča pametno upravljanje domačih naprav kar iz udobja kavča.

Kino doživetje v udobju dnevne sobe

Za še popolnejšo izkušnjo domačega kina lahko uporabniki povežejo televizorje z združljivimi zvočniki Samsung soundbar. Tehnologija obdelave zvoka Q-Symphony omogoča sočasno delovanje za doseganje enakomernega zvoka brez utišanja zvočnikov televizorjev, medtem ko nevronski procesor Quantum 4K prilagaja vsako slikovno piko za prikaz pristnih slik in barv, popolnoma optimiziranih za velike zaslone.

Ves čas ste lahko brez skrbi, saj platforma Knox ščiti vaše podatke na najvišji ravni, daljinski upravljalnik SolarCell pa uporablja sončno svetlobo ali svetlobo v vašem domu za polnjenje notranje baterije, kar odpravlja skrb glede baterij, kar še olajša uživanje v televizorjih Samsung OLED ali Neo QLED.

Zakaj je Samsung televizor številka 1 na svetu?

Samsung pametni televizor Neo QLED 8K HDR (2023) ni le običajen televizor, temveč predstavlja revolucionarni preskok na področju tehnologije za domačo zabavo. Z izjemno kakovostjo zvoka, ločljivostjo 8K, tehnologijo Quantum Matrix Pro in osupljivo obliko je postavil nova merila v svetu televizorjev. Na povezavi si lahko preberete razloge, zakaj si je televizor zagotovil položaj svetovne izbire številka ena med televizijskimi navdušenci.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button