NoviceTehnika

Preprosto čiščenje za vso družino!

Čiščenje stanovanja ali hiše je opravilo, ki ga nihče nima pretirano rad, a vendar ga je potrebno opraviti večkrat tedensko. Gospodinjska opravila naj bi opravljala ženska oziroma mama, vendar se zaradi natrpanih urnikov, enakosti spolov pa tudi drugačnega načina življenja kot v preteklosti, hišna opravila sedaj običajno porazdelijo med oba partnerja, hkrati pa tudi že najmlajše otroke navajamo na red in čistočo v bivalnih prostorih. Da je čiščenje še hitrejše in enostavnejše za vse, si omislimo tudi novejše aparate, ki nam lahko bolje služijo.

Sesanje je ena izmed osnovnih hišnih opravil, ki jih lahko opravijo tudi otroci. Težava pa se pojavi pri okornih in težjih sesalnikih, saj so ti nerodni za premikanje in vzdigovanje.

Sesalnik, ki ga lahko upravljate z levo roko

Sesalnik Samsung Bespoke Jet tehta le 1,44 kilograma, kar je kar 24 % manj od običajnih Samsung sesalnikov, zato je priročen čisto za vse. Za upravljanje ne potrebujete posebnega napora, ob koncu pa tudi ne boste tako utrujeni, da boste izpustili vsa ostala hišna opravila. Njegova teža je resnično priročna, z lahkoto čistite po vsej hiši, vključno s površinami stolov in kavčev, na vrhu omar in miz, ob okenskih žaluzijah, pod napravami in po stopnicah.

Sesalnik vsebuje tudi številne pripomočke, ki še lažje in hitreje pripomorejo k čiščenju. Z razpršilnim vrtečim nastavkom Spray Spinning Sweeper hitro odstrani vse razlite tekočine. Tako boste z enim pripomočkom očistili vse.

Nastavek uporablja dvojne vrteče se mokre blazinice, ki se zavrtijo 260-krat na minuto. Trda tla se spet svetijo s hitrim pobiranjem razlitih tekočin in odstranjevanjem mikrobov v kombinaciji z antibakterijskimi blazinicami iz mikrovlaken za večkratno uporabo. Vgrajeni rezervoar za vodo pa lahko priskoči na pomoč tudi pri vseh bolj trdovratnih lepljivih razlitjih.

Brez nepotrebnega čiščenja in praznjenja posode

Prašne vrečke in umazanija, ki je »ušla« nazaj v zrak, bodo sedaj preteklost. Sesalec Bespoke Jet ima vrhunsko čistilno postajo All-in-One Clean Station™, ki sesalec vsaki uporabi samodejno izprazni in še napolni baterijo, tako je vedno pripravljen na novo uporabo. Samsungova edinstvena tehnologija Air Pulse očisti koš za smeti, hkrati pa poskrbi, da drobni prah in delci ne uidejo nazaj v vaš dom, zahvaljujoč naprednemu filtrirnemu sistemu, ki ujame 99,999 % drobnega prahu. 0,5-litrska posoda za prah pa je tudi v celoti pralna.

Iz naprave se ob sesanju sprošča le čist zrak in ne drugi posesani delci.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button