NoviceTehnika

Pralni in sušilni stroji serije 5000C tudi v Sloveniji

Napredni pralni in sušilni stroji Samsung 5000C serije.

Samsung je predstavil najnovejše rešitve za pranje perila s serijo pralnih in sušilnih strojev 5000C serije, ki ponujajo najsodobnejšo tehnologijo in okolju prijazne funkcije. Najsodobnejša linija je zdaj na voljo tudi v Sloveniji.

Novi način AI Energy pri pralnih strojih Samsung 5000C serije uporabnikom omogoča spremljanje in zmanjševanje porabe energije. Z uporabo tehnologije Ecobubble se poraba energije zmanjša do 70 %, saj omogoča učinkovito pranje pri nižjih temperaturah s podaljšanim časom cikla. Cikel z manj mikrovlakni (Less Microfiber Cycle) učinkovito zmanjša izločanje mikroplastike v okolje, kar doseže z optimizirano hitrostjo vrtenja motorja in intenzivnostjo pranja. Na novo zasnovana vgrajena nadzorna plošča Wi-Fi povečuje udobje uporabnika, saj zagotavlja nemoten nadzor in spremljanje delovanja stroja prek aplikacije SmartThings.

Funkcija Ecobubble s higiensko paro (Hygiene Steam) zagotavlja globinsko in higiensko pranje, saj odstrani 99,9 % bakterij in alergenov. Digitalna inverterska tehnologija zagotavlja vrhunsko učinkovitost in vzdržljivost, podprta z 20-letno garancijo. Predal Stay Clean in funkcija za čiščenje bobna (Drum Clean) poskrbita za higienično čistočo pralnega stroja in s tem podaljšata tudi njegovo življenjsko dobo.

Aplikacija SmartThings ponuja pametno in priročno nego perila ter povezuje pralni in sušilni stroj. Funkcija Energy pomaga pri nadzoru porabe energije, funkcija Home Care skrbi za vzdrževanje pralnega in sušilnega stroja v optimalnem stanju, funkcija Auto Cycle Link po končanem pranju perila samodejno predlaga primeren program sušenja v sušilnem stroju.

Sušilni stroj DV5000C se ponaša z na novo zasnovano nadzorno ploščo, ki ima vgrajen v Wi-Fi in zagotavlja izboljšan nadzor prek aplikacije SmartThings. Funkcija Higienska nega odpravlja 99,9 % bakterij in zagotavlja globinsko čiščenje tako suhih kot mokrih izdelkov. Funkcija osvežite z zrakom (Air Refresh) dezodorira oblačila brez pranja in tako podaljša njihovo življenjsko dobo, cikel za hitro sušenje (Quick Dry) poskrbi za sušenje manjših količin perila v samo 35 minutah. Oblačila brez gub tudi brez likanja pa omogoča funkcija za preprečevanje gubanja (Wrinkle Prevent).

Učinkovitost sušilnega stroja A+++, tehnologija toplotne črpalke in inteligentni sistem sušenja za pametno sušenje (Optimal Dry), zmanjšujejo vpliv na okolje ter hkrati skrbijo za ohranjanje kakovosti tkanin. Digitalna inverterska tehnologija zagotavlja večjo energetsko učinkovitost, manj hrupa in dolgotrajno delovanje, podprto z 20-letno garancijo. Sistem filtrov 2 v 1 poenostavlja vzdrževanje, saj zajema prah in vlakna v enem samem filtru, tako filter toplotnega izmenjevalnika ni več potreben, kar bistveno olajša vzdrževanje.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button