TehnikaTesti

Pout Hands 3 Split Max

Tokrat smo v uredništvo prejeli zanimivo stvaritev.

Svet tehnike ponuja veliko. Ogromno! In čeprav smo v uredništvu močno zavezani k preizkušanju najnovejših gizmov, nas vsake toliko časa presenetijo nenavadne naprave, pri katerih nismo povsem prepričani, kam naj jih umestimo.


Tokrat smo na preizkus prejeli set proizvajalca Bros&Company, ki sliši na ime Pout Hands 3 Split Max. Za kaj pravzaprav gre?

Hands 3 Split Max je nekakšen set treh neprogrešljivih potrebščin za dom ali pisarno. Prva, največja plošča, je zamišljena kot podloga za miško. Mi smo po njej v dir pognali dve, pri čemer je bil občutek res dober. Spodnji del plošče je prevlečen z nedrsečo peno, ki poskrbi za nekoliko bolj mehak občutek pri rokovanju s plastičnim glodavcem.

Druga plošča, ki je pol manjša, je namenjena vsem pisarniškim drobnarijam, kot so sponke, kuliji …

Verjetno je še najbolj zanimiva tretja plošča. Le-ta je namenjena brezžičnemu polnjenju vaših najboljših prijateljev – telefonov. Slednja omogoča 15 W hitro polnjenje, svoje mesto pa bodo našli domala vsi mobilniki, ki omogočajo indukcijsko „prehranjevanje“.

Vse tri plošče so magnetne in jih je možno enostavno spojiti med med seboj. Vse tri se lahko uporablja tudi ločeno, ploščo za brezžično polnjenje pa lahko namestite domala kamorkoli, kjer imate priklop na USB.

Kaj pa cena? Na Amazonu (povezava TUKAJ), boste za set treh plošč morali odšteti dobrih 50 zelencev. Veliko? Odvisno od vaših potreb.

Vsekakor v lični pisarni (ali pisalni mizi) izgledajo kul, v kolikor trpite za kroničnim pomanjkanjem prostora, pa boste verjetno morali najti drugačne rešitve. Pri nas v uredništvu je omenjeni set še vedno v uporabi in nikakor ne izgleda, da bi se ga kdo želel (predčasno) znebiti.

Boštjan Horvat
foto: caranduser.com

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button