NoviceTehnika

(P)ostanite telesno pripravljeni

Hannah Bronfman vam predstavlja, česa se drži sama

Hannah Bronfman, nekdanja DJ-ka, ki je postala uspešna fitnes podjetnica, je ljubiteljica zdravega načina življenja. Ustvarila je svojo skupnost oboževalcev, s katerimi deli svoje izkušnje in nasvete. Več kot očitno ji to dobro uspeva, saj pozna številne skrivnosti. Naj njeni nasveti navdušijo tudi vas, saj so ti postavljeni v okvir vsakodnevnih opravil in se boste na ta način lažje držali urnika redne telesne vadbe.

1 # načrt

Svojo vabo načrtuje vnaprej, pri čemer vam lahko pomaga pametni telefon s svojo aplikacijo. Samsung aplikacija koledarja vam bo na telefonu serije Galaxy S22 pomagala načrtovati obiske v telovadnici.

Tehnologija je tudi pri telesni vadbi prevzela vodilno vlogo. Odlična je namreč za motivacijo, kar je tudi ključnega pomena pri samem začetku in vztrajnosti. Telesno pripravljenost lažje postavimo na prvo mesto in kasneje ta postane rutina. Lažje je določiti urnik obiska telovadnice ali same telesne aktivnosti, če imamo to urejeno kot opomnik.

2 # napredek

Napredek in želja po napredku lahko služita kot dodatna motivacija. Vaš napredek si lahko preprosto zabeležite v svoj pametni telefon in tako sledite svoji prehrani, aktivnostim in počitku.

3 # podatki o telesni vadbi

Podatki o srčnem utripu, porabljenih kalorijah, prehojeni razdalji in drugih podrobnostih vam bodo pri nadaljnji vadbi v veliko pomoč. K učinkovitem spremljanju aktivnosti pripomore tudi pametna ura Galaxy Watch4 , ki na zapestju beleži vse podatke. S sinhronizacijo s pametnim telefonom pa lahko te podatke bolj podrobno analizirate, primerjate in ugotovite ključne prednosti, slabosti, morebitne spremembe in napredek.

4 # prilagodite svojo pot

Na voljo vam je več različnih aplikacij in storitev, ki vas bodo opominjale na zastavljene vsakodnevne cilje, hkrati pa vas tudi spodbujale. Obstajajo namreč tudi aplikacije, kjer lahko načrtujete aktivnost in prehrano po vaši meri.

5 # mini vadbe

Mini vadbe so lahko popolna rešitev za vse tiste, ki nikakor ne najdete časa za daljše treninge. Družina in otroci, služba, organizacija dneva, različni sestanki, priprava večerij vam lahko tekom dneva poberejo vso energijo. Ob enem pa povzroči, da vas tista večerna ura preživeta v fitnesu nikakor ne privlači. Hannah svetuje naslednje: ob kuhanju večerje dvigajte meča ali naredite nekaj stoječih sklec, ko zaprete vratca pečice. Del vadbe lahko dodate v vsakodnevna opravila. Take rešitve lahko pomembno spremenijo vaše gibanje tekom dneva.

Trojica najboljših

Za vse zgoraj naštete nasvete kot pripomoček vzemite katerikoli pametni telefon iz Samsung Galaxy S22 serije, Samsung Galaxy S22, S22+ ali S22 Ultra. V kombinaciji s pametno uro Galaxy Watch4 pa boste imeli dobitno kombinacijo.

Celotna S22 serija je opremljena z zmogljivim 4 nm procesorjem in dolgo vzdržljivimi baterijami. Pri modelu Ultra ta znaša kapacitete kar 5.000 miliamperov, pri S22 + je to 4.500, pri osnovnem S22 pa 3.700 miliamperov.

Za vse tiste opomnike, ki jih radi vnašate v telefon, je pri modelu Ultra sedaj na voljo posebno pisalo, s katerim bo to opravilo še hitrejše in bolj zabavno. S Pen pisalo je del zapuščine Note serije. Omogoča nam, da lahko ideje hitro zapišemo, skiciramo, izbiramo in brskamo – hkrati pa vse skupaj nato pretvorimo v računalniško pisavo. Vsi opomniki, vsa obvestila in aplikacije se prikazujejo na veliki zaslonih po vaših željah, in sicer največji zaslon serije je model Ultra, ki znaša 17,3 cm (6,8 palcev), S22 + 16,65 cm (6,6 palcev), osnovni model S22 pa je s svojimi 15,39 cm (6,1 palca) sicer najmanjši, ampak še vedno ne majhen. Vsi zasloni imajo Dynamic AMOLED 2x in vključujejo tehnologijo Vision Booster. Okvir je izdelan iz Armor Aluminium – najmočnejšega aluminijastega okvirja Samsung, sprednjo in zadnjo stran pa pokriva Corning® Gorilla® Glass Victus®+.

Da bodo telefoni še bolj popolni je tu še dovršena zunanjost v različnih barvah. Če svoje aktivnosti radi snemate in objavljate, boste to zdaj počeli še z večjim užitkom. Zmogljive kamere telefonov imajo različne funkcije med katerimi je tudi Nightography, ki skrbi za odlične posnetke pri vseh pogojih osvetlitve – tudi v temni telovadnici ali fotografije posnete na nočnem teku. Tudi gibanje telefona kamere ne zmoti, fotografije ostanejo čiste in ostre.

Kombinacija večih naprav, kot denimo pametnega telefona z uro, je za aktivne uporabnike odlična izbira. Kombinacija kateregakoli modela S22 serije in ure Galaxy Watch4 pa je preprosto najboljša. Vaše aktivnosti si boste želeli beležiti vsak trenutek, saj boste lahko tako vse dosežke spremljali na vaših napravah.

Ura, ki (vas) spremlja

Ne le, da vas spremlja fizično na vaši poti, spremlja tudi vašo telesno aktivnost. Obvešča vas o različnih spremembah, s telefonom pa pridobite še podrobnejšo analizo. Pametni uri Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic se ponašata z izjemnimi novostmi. Kjerkoli in kadarkoli lahko izmerite odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu, EKG in krvni tlak, hkrati pa ponujata še veliko drugih parametrov. Za vse našteto poskrbi Samsung BioActive Sensor. Ura tako zbere različne podatke in vam personalizira pristop do spremljanja različnih aktivnosti, opomni na vnos kalorij ali vode v telo. Po osnovnem vnosu podatkov bo za vse ostalo poskrbela ura sama, podatke pa lahko primerjate po različnih obdobjih.

Pametni uri zaznata vaše aktivnosti, podpirata pa več kot 90 različnih vrst vadb – vi le izberete svojo. Ne le merjenje vseh aktivnosti, naloga ur je tudi merjenje počitka. Ta je prav tako pomemben za zdrav način življenja. Napredna tehnologija Sleep Scores pomaga, da si res privoščite dovolj počitka, analizira stopnje spanja, omogoča preverjanje kisika v krvi in različne vzorce smrčanja in drugih motenj spanja. Pametna ura vam bo pokazala, kako je vaše spanje mogoče izboljšati, četudi ste prepričani, da spite dobro.

Program zvestobe za uporabnike

Samsung vam ponuja še številne druge ugodnosti. Samsung Lounge program lojalnosti v aplikaciji Samsung Members, vam prinaša popuste, prednosti in številna presenečenja, ki so le del posebnega programa, zasnovanega na način, da vam izrečejo zahvalo za zaupanje. Novi ali obstoječi uporabniki lahko neomejeno izkoriščate številne promocijske ponudbe v obdobju dveh let po aktiviranju računa.

Vse informacije o nastavitvi računa, registracije, trenutnih ugodnostih in pravilih uporabe si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button