NoviceTehnika

Posodobitev za Android 12L prinaša številne izboljšave za Galaxy Tab S8 serijo

Največja, najdrznejša in najbolj vsestranska serija tabličnih računalnikov družbe Samsung Electronics Galaxy Tab S8 s širokim zaslonom ter prilagodljivimi ustvarjalnimi funkcijami nudi izdatno podporo pri vsakodnevnih opravilih. S posodobitvami sistema Android 12L pa bo izkušnja z vodilno tablično napravo zdaj še prijaznejša uporabniku. Posodobitve se v kratkem obetajo tudi za ostale modele tabličnih računalnikov Samsung Galaxy.

Večopravilnost z opravilno vrstico

Pomembna sprememba, ki jo posodobitev 12L prinaša v serijo Galaxy Tab S8, je dodatek opravilne vrstice na dnu zaslona. Uporabniki tabličnih računalnikov serije Galaxy Tab S8 bodo v prihodnje lahko uživali v hitrejšem in intuitivnejšem preklapljanju med aplikacijami, bolj prilagodljivih postavitvah, večopravilnosti brez trenja in aplikacijah, ki se bodo na velikih zaslonih bolje prikazovale. Pogled razdeljenega zaslona lahko podpira do tri zaslone, opravilno vrstico je mogoče začasno skriti za bolj poglobljen pogled na zaslon, obvestila je mogoče povleči naravnost v razdeljeni zaslon, vse aplikacije pa je mogoče prikazati v postavitvi v slogu mreže in še bi lahko naštevali nekaj sprememb, ki jih lahko pričakujejo uporabniki.

Potrebujete dostop do člankov in videoposnetkov hkrati? Želite iskati po galeriji fotografij, medtem ko z enim očesom spremljate nit sporočila? Zaradi 12L je nova in izboljšana opravilna vrstica serije Galaxy Tab S8 elegantnejša in bolj odzivna kot kdaj koli prej z razširjenimi možnostmi večopravilnosti. Prilagodite opravilno vrstico z najljubšimi aplikacijami ter se med aktivnimi sejami nemoteno in hitro dotaknite. Opravilna vrstica si zapomni in prikaže tudi vaši dve nazadnje uporabljeni aplikaciji v vsakem trenutku, tako da lahko vedno preprosto nadaljujete tam, kjer ste končali.

Tri tablice iz serije

Zadnji modeli tablic Samsung Galaxy TabS8, S8+ in S8 Ultra so še naprednejše kot njihovi predhodniki in omogočajo še lažje spopadanje z vsakodnevnimi opravili.

Galaxy Tab S8 Ultra je največja Samsung tablica doslej in ponuja kar 37 centimetrski (14,6-palčni) Super AMOLED zaslon, ki se zlahka primerja z ekrani prenosnikov. Omenjena tablica bo brez težav zadovoljila vaše želje po dolgem delovanju. Vsi trije modeli pa podpirajo tudi učinkovito hitro polnjenje preko 45w hitrega polnilnika, ki bo baterijo do 100 odstotkov napolnil v zgolj 80 minutah.

Tablični računalnik je prilagodlivejši in hitrejši od prenosnikov ter nam omogoča tudi fotografiranje in snemanje. Tablice Galaxy Tab S8 serije zagotavljajo kakovost videa 4K, ultra široko sprednjo kamero z 12 MP in dvojno zadnjo kamero s 13 in 6 MP. Za lažje in bolj natančno premikanje po zaslonu imajo vse tablice Galaxy Tab S8 priloženo tudi S Pen pisalo. Poigrate se lahko s pametnimi vizualnimi elementi, fotografirajte svoje narisane skice na papirju in nadaljujte risanje na tablici. Občutek risanja kot po pravem papirju vas bo navdušil. Takega občutka s prenosnikom zagotovo ne morete ustvariti.

Če vas skrbi zvok za ogled vaše najljubše serije, so tu štirje zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos® in zagotavljajo kristalno čist in močan zvok.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button