NoviceTehnika

Podajte se na nepozabne jesenske avanture, odkrijte še neodkrite poti z Galaxy Z Fold5 in Galaxy Watch6

Jesen je čas, ko narava zablesti v svojih najlepših barvah, ko se temperature znižajo in se pričnejo priprave na zimske mesece. To je tudi čas, ko se odpravimo na raziskovanje neodkritih poti, uživamo v padajočem listju, nabiramo gobe in kostanj ter lovimo še zadnje trenutke preden pokrajine pobeli prvi sneg. Nič ne bo dodalo več vznemirjenja vašim jesenskim podvigom kot napravi Galaxy Z Fold5 in Galaxy Watch6.

Oživitev velikega zaslona

Galaxy Z Fold5 – ta vrhunski prepogljivi telefon tehta manj od svojega predhodnika, a hkrati prinaša več funkcij in večjo velikost zaslona kot kdajkoli prej. Estetsko uravnotežena, simetrična konstrukcija, ki jo nagradjuje prepogljivi dizajn, zagotavlja najbolj elegantno obliko, ki je na voljo v treh čudovitih barvah – fantomsko črni, kremni in ledeno modri.

S tanjšim in lažjim profilom ter večjo kompaktnostjo je Galaxy Z Fold5 odličen sopotnik za vaše jesenske avanture in ne glede na to, ali ga nosite v žepu ali torbici, bo vedno pripravljen za akcijo.

Kaj pa potrebujete, da vas na dogodivščinah ne bodo presenetile neznane poti? Aplikacije, ki vam bodo pomagale pri raziskovanju! Spodaj predstavljamo nekaj priljubljenih navigacijskih aplikacij, ki so znane po tem, da vam lahko pomagajo najti tudi tiste, manj znane poti:

  • Google Maps

Google Maps je široko uporabljena navigacijska aplikacija, ki ponuja možnost raziskovanja manj prometnih cest in poti. Ponuja različne funkcije, kot sta “Raziskovanje” in “Izogibanje avtocestam”, ki vam lahko pomagajo pri odkrivanju novih poti. Ponuja pa tudi možnost, da si zemljevid prenesete in ga tako lahko uporabljate tudi, ko ne boste imeli internetne povezave.

  • Waze

Waze je znan po svojem pristopu, ki temelji na skupnosti, kjer lahko uporabniki v realnem času poročajo o razmerah na cestah, prometu in nevarnostih. Pogosto predlaga nadomestne poti in vas tako vodi po manj znanih cestah.

  • Komoot

Komoot je zasnovan za dejavnosti na prostem, vključno s kolesarjenjem, pohodništvom in gorskim kolesarjenjem. Ponuja podrobne topografske zemljevide in uporabnikom omogoča načrtovanje poti po manj znanih poteh in stranskih cestah.

  • MapQuest

MapQuest ponuja navodila za pot in omogoča prilagajanje poti, vključno z izogibanjem avtocestam in iskanjem slikovitih poti.

  • AllTrails

AllTrails se osredotoča predvsem na pohodništvo in dejavnosti na poteh. Zagotavlja obsežno zbirko podatkov o pohodniških poteh in vam omogoča odkrivanje in raziskovanje novih poti.

  • Osmand

Osmand je odprtokodna navigacijska aplikacija, ki ponuja zemljevide brez povezave in je še posebej uporabna za raziskovanje območij zunaj omrežja. Vključuje funkcije, kot je beleženje poti, in jo je mogoče prilagoditi tako, da prikazuje pohodniške in kolesarske poti.

  • Scenic

Scenic je namenjen motoristom in ponuja funkcije za odkrivanje ovinkastih in slikovitih poti. Motoristom pomaga poiskati najprijetnejše poti za raziskovanje.

Pomembno je, da eksperimentirate s temi aplikacijami in preverite, katera najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Pri izbiri navigacijske aplikacije vedno upoštevajte dejavnike, kot so funkcionalnost tudi brez internetne povezave, enostavnost uporabe in posebne funkcije, povezane z odkrivanjem stranskih cest in manj prevoznih poti.

Da boste vedno imeli odlično in jasno izkušnjo pri uporabi zemljevidov ter jih enostavno prebrali, je ključnega pomena, da ima vaš telefon velik zaslon. Galaxy Z Fold5 se lahko pohvali z impresivnim 19,3-centimetrskim zaslonom, ki zagotavlja izjemno sliko. Novo zasnovani prepogljivi tečaj se prilagaja vašim željam, kar omogoča boljši oprijem in udobje med uporabo. S to napravo lahko hkrati pretakate vsebine, gledate zemljevide, brskate in opravljate več nalog z odprtjem kar treh oken na enem zaslonu, kar bo vašo večopravilnost dvignilo na višjo raven.

Preklapljanje med aplikacijami je enostavno, saj lahko opravilna vrstica hkrati vsebuje do dvanajst aplikacij. Če želite še večjo učinkovitost je tu še S Pen pisalo, ki zagotavlja natančnost brez primerjave. Ne glede na to ali delate načrt poti, ali pišete preproste zapiske, pisalo natančno sledi potegom vaše roke.

Če se želite povsem potopiti v svoje jesenske dogodivščine, bo svetel zaslon, ki oddaja do 1750 cd/m², poskrbel za jasno vidljivost tudi v sončnem vremenu. Galaxy Z Fold5 je opremljen z nadgrajeno strojno in programsko opremo ter Snapdragon 8 Gen 2 mobilno platformo za Galaxy, kar omogoča hitro in tekočo uporabo.

In seveda, nič ni bolj pomembno kot baterija, ko ste na odkrivanju novih poti. Galaxy Z Fold5 je opremljen z masivno 4400 mAh (tipično) baterijo, ki vam bo zagotovila dolgo avtonomijo, tudi med najdaljšimi jesenskimi izleti. In če se znajdete v zahtevnih okoliščinah, vas bo Armor aluminij v okvirju ščitil pred poškodbami, medtem ko novi prepogljivi tečaj v dveh delih zagotavlja močnejše in bolj trpežno prepogibanje.

Galaxy Watch6 – Spremljanje spanja na naslednji ravni

Jesen prinaša tudi krajše dneve in hladnejše noči, kar je odlična priložnost za boljše spanje in počitek. Če se želite podati na zahtevnejšo jesensko turo, je pomembno, da se tudi dobro spočijete. Ura vsebuje senzorje, ki omogočajo natančno spremljanje različnih faz spanja, vključno z lahkimi, globokimi in fazami REM. Ti podatki vam bodo pomagali bolje razumeti spanec, prepoznati morebitne težave z njim ter izboljšati spalno rutino.

Vedno pripravljeni

Predstavljajte si, da ste sredi odkrivanja novih poti in želite preveriti svoj tempo ali pa na kakšni nadmorski višini se nahajate ali preprosto kje se nahajate. Galaxy Watch6 se ponaša z večjim zaslonom s tanjšim okvirjem, kar pomeni 20 % večji zaslon in 30 % tanjši rob. Ne glede na to ali med tekom pogledate za delček sekunde na uro ali uporabljate funkcijo zemljevida med planinarjenjem, izboljšani zaslon zagotavlja, da so informacije vedno vidne, tudi le z enim pogledom. Z več prostora za izražanje lastnih želja s prilagodljivimi številčnicami je to tudi pametni pripomoček, ki se brez težav ujema z vašim slogom.

Trpežnost ustreza oblikovanju

Nič ni bolj neprijetno kot imeti napravo, ki ne more biti kos vašim željam in pustolovščinam. Samsung Galaxy Watch6 to rešuje z izjemno vzdržljivim zaslonom iz safirnega kristalnega stekla. Dodajte še odpornost na vodo in prah in dobili boste uro, ki je pripravljena na vse, od nepričakovanih nalivov na pohodih do prašnih poti na vožnji z gorskim kolesom.

Pametna ura Galaxy Watch6 je več kot le modni dodatek. Je wellness spremljevalka, ki je zasnovana tako, da vas motivira pri doseganju vaših ciljev na področju zdravja in telesne pripravljenosti. S svojimi naprednimi funkcijami sledenja in natančnimi senzorji vas obvešča o vašem telesnem počutju.

Z novim telefonom tudi do štirih brezplačnih mesecev YouTube Premium!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Fold5 lahko izkoristite edinstveno priložnost – štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin – od zabavnih do izobraževalnih.

Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov s čudovitih jesenskih izletov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button