NoviceTehnika

Poco M4 Pro 5G

Poco je cenovno ugodna naprava za zabavo, ki nemoteno predvaja vaše najljubše oddaje s pomočjo najnovejšega in zmogljivega 6 nm nabora čipov MediaTek Dimensity 810.

Poco M4 Pro 5G je vrhunec tehnologije naslednje generacije, razvite za izjemno izkušnjo predvajanja videoposnetkov in igranja iger, hkrati pa ponuja več zabave za svojo ceno. Nabor čipov MediaTek Dimensity 810 je vodilni osemjedrni procesor, ki prinaša velik preskok v zmogljivosti glede na prejšnjo generacijo, hkrati pa zagotavlja večjo učinkovitost. Poco M4 Pro 5G, razvit na 6 nm procesu, je sam po sebi energetsko učinkovit. Baterija zdrži dlje, tudi če napaja dve jedri Cortex-A76, ki delujeta pri 2,4 GHz, šest učinkovitih jeder ARM Cortex-A55, ki delujejo pri 2,0 GHz, in sodobno grafično kartico ARM Mali-G57 MC2 pri 1068 MHz.

Poco M4 Pro 5G je prvi telefon serije M s 33 W Pro tehnologijo hitrega polnjenja. To je hitrost polnjenja, ki je najvišja v svoji kategoriji. Telefon, ki ga napaja 33 W polnilnik, v celoti napolni svojo veliko baterijo 5000 mAh do 100 % v samo 59 minutah – skoraj v polovici časa v primerjavi s prejšnjo generacijo. Če pogledamo to v drugi perspektivi, bodo uporabniki s samo 10-minutnim polnjenjem lahko do 2 uri gledali videoposnetke.

Telefon odlikuje hitrost vzorčenja na dotik 240 Hz in 90 Hz zaslon DynamicSwitch DotDisplay, kar nudi gladek občutek drsenja po zaslonu. S širokim barvnim razponom, ki podpira DCI-P3, ločljivost FHD+ navduši z zelo podrobnim in čistim zaslonom. Ob tem je Poco M4 Pro 5G tudi pameten, saj se njegova dinamična hitrost osveževanja samodejno prilagaja posameznim oblikam zabave, kar podaljša življenjsko dobo baterije. Videoposnetki se predvajajo pri 60 sličicah na sekundo, filmi pri 25 sličicah na sekundo, igre pa lahko delujejo pri 60 sličicah na sekundo ali 90 sličicah na sekundo.

Poco M4 Pro 5G je prvi telefon serije M s tipalom 50 MP in ultra-široko kamero 8 MP. Toda v kombinaciji z vrsto kreativnih funkcij fotoaparata, kot so nočni način, kalejdoskop, počasni posnetek in videoposnetek s časovnim zamikom, je mogoče kateri koli posnetek ali fotografijo nadgraditi z jasnejšo sliko in posnetki pokrajine.

Poco M4 Pro 5G bo na voljo v treh barvah, vključno s Poco Yellow, Power Black in Cool Blue, na voljo pa bo tudi v treh različicah: 4 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB in 8 GB + 128 GB.

Rudi Leskovec
foto: Poco

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button