NoviceTehnika

One UI Watch4.5 prinaša izboljšano izkušnjo uporabe novejših modelov Galaxy Watch

Operacijski sistem One UI Watch4.5 bo kmalu na voljo za naprave Galaxy Watch.

Da bi olajšali povezovanje z uro, je v različici One UI Watch4.5 dodana možnost popolnega tipkanja na zaslonu. Ne glede na to, ali iščete ali odgovarjate na sporočila in e-pošto, lahko poleg narekovanja in pisanja z roko izkoristite novo polno tipkovnico QWERTY s funkcijo podrsavanja za pisanje. Komuniciranje z uro je tako lažje kot kdaj koli prej. One UI Watch4.5 omogoča, da kadar koli nemoteno preklopite med načini vnosa, tako da lahko začnete narekovati sporočilo in nato preklopite na tipkovnico, če potrebujete več zasebnosti.

Zaradi podpore za dve kartici SIM v uri One UI Watch4.5 je tudi klicanje na uri Galaxy Watch brezhibno. Uporabniki lahko v pametnem telefonu Galaxy nastavijo želeno kartico SIM in jo samodejno sinhronizirajo z uro Galaxy Watch. V preglednem vmesniku je vedno prikazano, katera kartica SIM se uporablja na uri Watch. Če je v telefonu nastavljena možnost “Vedno vprašaj”, lahko uporabniki izberejo, katero kartico SIM želijo uporabljati v uri Galaxy Watch. Želite klicati, ne da bi izdali svojo osebno številko? Odločite se sami – SIM1 ali SIM2.

Poleg tega, da je ura Galaxy Watch komunikacijsko orodje, ki je vedno z vami, ponuja več možnosti prilagajanja obraza ure, tako da se bolje ujema s tem, kar nosite. Uživajte v najljubši številčnici ure v različnih slogih tako, da številčnico večkrat dodate na seznam priljubljenih in vsak primer prilagodite z različnimi barvami in paletami4. V seznamu priljubljenih pa so izbrani urni obrazi shranjeni za hiter dostop, tako da vam ni treba brskati po celotni zbirki.

Za dodatno podporo lahko uporabniki prilagodijo, kako dolgo bodo začasne funkcije, kot sta glasnost in obvestila, ostale na zaslonu s funkcijo »Čas za ukrepanje«, gumb »Domov« pa lahko nastavijo tako, da preklaplja med najpogosteje uporabljenimi funkcijami. Do vseh možnosti lahko dostopate iz enega priročnega menija, zato vam jih ni treba iskati po nastavitvah.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button