NoviceTehnika

Oktobra v Slovenijo prihajajo novi kuhalni aparati za pripravo okusnih obrokov

Družba Samsung Electronics je pred kratkim v okviru koncepta Bespoke Home predstavila novo kolekcijo izdelkov za kuho.

Pečica Bespoke AI Oven

Nova pečica Bespoke AI Oven ponuja uporabnikom različne pametne funkcije, ki omogočajo pripravo zdrave in okusne hrane. Kuhanje s paro bo poskrbelo, da bo obrok dober tako za brbončice kot za telo.
Nova pečica Bespoke AI Oven je opremljena z različnimi funkcijami kuhanja s paro za pripravo hranljivih in okusnih jedi. Naravna para uporabnikom omogoča pridobitev bolj hrustljavih in nežnih okusov z vlažno notranjostjo in hrustljavo zunanjostjo. Pečico Bespoke AI odlikuje tudi funkcija Dual Cook Steam, ki združuje zgornjo in spodnjo cono s tehnologijo enostavnega kuhanja s paro. Uporabniki lahko s hkratnim kuhanjem različnih jedi na različnih nastavitvah prihranijo čas in energijo.

Kombinirana pečica z mikrovalovno pečico

Tovrstne pečice so odlična kombinacija in boljše od običajnih konvekcijskih pečic, saj nudijo hitrejše in bolj enakomerno kuhanje in segrevanje hrane. Zaradi manjšega LCD zaslona in možnosti prednastavitve pogostih programov bo uporaba pečice hitrejša in preprostejša kot doslej. Običajno se nam zdi, da hrana pripravljena v pečici ni najbolj zdrava. A to v primeru ustrezne priprave ne drži. Cvrtje na vroč zrak si lahko zagotovite tudi brez cvrtnika. Ena izmed funkcij te pečice združuje poseben pladenj s kroženjem vročega zraka, ki obdaja hrano. Gre za idealen način za pripravo krompirčka, kroketov in celo zelenjave, saj odstrani odvečno maščobo ter obenem hrano ohrani sočno in hrustljavo. S funkcijo mikrovalovne pečice s parnim kuhalnikom, ki zadržuje vlago, lahko torej pripravite sočne, okusne in zdrave jedi.

Plošča za kuhanje

Se vam večkrat zgodi, da vam na plošči ob pripravi hrane za večje praznovanje zmanjka prostora za vse lonce in ponve? Kuhalna plošča Samsung se bo prilagodila vašim trenutnim potrebam, saj ima dodaten prostor za pripravo jedi Flex Zona Plus. Dodaten prostor se bo prilagodil različnim oblikam posod. Ploščo pa boste lahko upravljali tudi prek vašega pametnega telefona, saj se bo le-ta brez težav povezala v WiFi omrežje. Aplikacija Smart Things pa vam bo omogočala popoln nadzor nad dogajanjem na štedilniku, tudi takrat, ko morate po dodatne sestavine v shrambo.

Plošča se samodejno poveže tudi z napo in poskrbi za usklajeno medsebojno delovanje naprav. Napo lahko upravljate kar z gumbi na kuhalni plošči. Običajno nam kuhalne plošče vzamejo kar nekaj prostora, Slim Fit oblika omogoča, da imate pod ploščo večji predal za shranjevanje. Plošča se ujema s široko paleto delovnih površin ne glede na njihovo debelino.

Vse tri naprave vam nudijo izkušnjo pametnega kuhanja, saj se povežejo v storitev SmartThings Cooking. Poleg tega se lahko ta sinhronizira tudi s storitvijo Samsung Health, ki spremlja uporabnikove kalorične cilje in uporabo ter priporoča recepte. S to novo funkcijo bosta štetje kalorij in zdravo kuhanje postala precej lažja. SmartThings Cooking prihrani čas in olajša kuhanje. Z razumevanjem vaših potreb priporoča personalizirane recepte in ustvarja tedenske načrte obrokov. Ponuja tudi vodeno izkušnjo kuhanja in omogoča enostavno nakupovanje živil.

Vse tri naprave za kuhanje bodo od oktobra dalje na voljo tudi v Sloveniji. Pečica Bespoke AI Oven bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.850 evrov. Za kombinirano pečico bo potrebno odšteti 1.329 evrov, za ploščo za kuhanje pa 819 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button