NoviceTehnika

Ogled najljubših božičnih filmov na velikem zaslonu

Ob mrzlih decembrskih večerih ni boljšega kot ogled najljubših filmov, serij in oddaj na udobnem kavču s toplim napitkom v roki. Pravi hygee občutek, bi rekli Danci. Nekateri si praznično vzdušje pričarajo z ogledom priljubljenih božičnih filmov, drugi stavijo na prenose alpskega in nordijskega smučanja, tretji najbolj uživajo v videoigrah in maratonskem gledanju serij. Vsem pa je skupno to, da najboljšo izkušnjo gledanja vsebin zagotavljata kakovostna slika in odličen zvok.

Iščete idejo za praznično darilo?

Najdražje lahko letos presenetite z darilom za celo družino – televizijo z napredno tehnologijo, ki obudi vse čute in oživi božične filme, praznične oddaje in prenose praznovanja novega leta iz celega sveta. Vsak detajl bi moral biti viden in vsaka zvočna niansa slišna. Če dodamo še moderno obliko in najnovejši operacijski sistem dobimo odličen televizijski sprejemnik za domače ali poslovno okolje. Blagovna znamka Hisense v svoji ponudbi televizorjev ponuja vse za najboljšo TV izkušnjo in vas vodi skozi proces izbire najprimernejšega televizorja. Gotovo ste že slišali za osvetlitev in zatemnitev ozadja s tehnologijo Mini-LED, ki ne glede na vsebino zagotavlja izrazit kontrast s podrobnimi svetlimi in črnimi odtenki. Občudujte kristale snežink ali nitke na puloverju in vse druge podrobnosti, ki ste jih morda prej spregledali.

Ob nakupu izbranih modelov televizorjev med 1. 12. 2023 in 31. 1. 2024 vas obdaruje tudi Hisense, saj za le 1 evro prejmete kavni aparat, mikrovalovno pečico ali zvočnik, ki bo vašo dnevno sobo spremenil v udobno filmsko dvorano.

Brezskrben ogled najljubših vsebin

Ob nakupu novega televizorja se marsikdo znajde pred izzivom izbire med različnimi modeli in funkcionalnostmi. Hisensov televizor Mini-LED Smart TV 85UXKQ ima vgrajen napredni 16-bitni nevronski procesor Hi-View Engine X, ki simulira vzorce človeških možganov in tako ustvarja brezskrbno izkušnjo brez večjega prilagajanja nastavitev. Tehnologija zaslona Dynamic X-Display omogoča popolno sliko pod katerim koli kotom gledanja in kadar koli, medtem ko funkcija Total Ambient Adaptive zazna svetlost v okolici ter ji samodejno prilagodi nastavitve slike.

Kinematografska izkušnja zvoka brez nepotrebnih kablov

Za kakovosten zvok in pravo kinematografsko izkušnjo pa skrbita večkanalni prostorski zvok 4.1.2 in WiSA Ready Certified™ zvočnik, ki se brezžično poveže s televizorjem. Dobra novica za vse, ki sovražijo kable, kajne? Operacijski sistem VIDAA vključuje prilagojen domači zaslon, galerijo ART in dostop do vsebin iz najbolj priljubljenih platform preprosto prek daljinskega upravljalnika ali aplikacije na telefonu.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button