NoviceTehnika

Novi Odyssey OLED G8 sedaj tudi v Sloveniji

Najnovejši model monitorja Odyssey OLED G8 zagotavlja kratek odzivni čas (0,1 ms) in bo navduševal predvsem ljubitelje igranja iger.

Novi igralni monitor Odyssey OLED G8, ki ga je Samsung Electronics predstavil na sejmu IFA 2022 v Berlinu, je zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Odyssey OLED G8 je prvi igralni OLED monitor podjetja. Na voljo je v ultra tankem 86-centimeterskem (34”) formatu, ki zagotavlja izboljšano svetlost na plošči OLED s tehnologijo Quantum Dot in številnimi vrhunskimi igralnimi funkcijami, vključno z nizkim odzivnim časom 0,1 ms in frekvenco osveževanja 175 Hz.

Novi Odyssey OLED G8 monitor z ​​ultratanko zasnovo 3,9 mm na najtanjšem delu z elegantnim kovinskim okvirjem — je najtanjši monitor v svoji kategoriji. Monitor ne potrebuje osvetlitve ozadja, hkrati pa zagotavlja pristno RGB in pravo črno za največjo barvno natančnost in svetlost – brez barvnih filtrov. Osvetlitev se upravlja v slikovnih pikah, ki jih je mogoče izraziti v črni barvi s skoraj neskončnim kontrastnim razmerjem.

Ultraširoki monitor za igranje iger z ločljivostjo QHD (3440 x 1440) ima razmerje stranic 21:9 s 100-odstotnim obsegom barv in barvnim razponom DCI-99,3 % za osupljive slike ne glede na igro, ki jo igrate. Izkušnja je izboljšana s statičnim kontrastnim razmerjem milijon proti ena za poudarjanje najmanjših podrobnosti za izboljšano izkušnjo in ukrivljenostjo 1800R za popoln igralni zaslon.

Po višini nastavljivo stojalo (HAS) in funkcija nagiba zagotavljata ergonomsko udobje, kar pomeni, da lahko vsak igralec najde popoln položaj ne glede na to, kaj igra. Za dodatno vizualno poglobitev je zaslon opremljen z dobro znanima funkcijama CoreSync & Core Lighting+ iz portfelja Odyssey, ki sta bili nadgrajeni za Odyssey OLED G8. Ta napredna tehnologija osvetlitve, ki se nahaja na hrbtni strani monitorja, uravnoteži barve na zaslonu in oživi vsebino s svetlimi in živahnimi barvami. Odyssey OLED G8 je opremljen z vrati Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) in USB-C za vsestransko povezljivost, skupaj s 5 W stereo zvočnikom za čist zvok. Monitor Odyssey OLED G8 je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.499 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button