NoviceTehnika

Nokia XR20

Telefoni Nokia v težko pričakovanem filmu o Jamesu Bondu Ni čas za smrt

Za potrebe najzahtevnejših strank na svetu – 00 agentov – so osupljivi nordijsko zasnovani pametni telefoni Nokia, vključno z ikoničnim telefonom Nokia 3310, prikazani v 25. filmu o Jamesu Bondu Ni čas za smrt. Film bo v kinematografih od 30. septembra 2021.

Telefoni Nokia so narejeni tako, da trajajo, zahvaljujoč prepoznavni kakovosti izdelave, vodilnim varnostnim posodobitvam in nadgradnjam Android . Prav zaradi tega to odlični telefoni tudi za agenta 00. Nova Nokia XR20 je trpežna in odporna, lahko preživi pri neverjetnih temperaturah od 55 °C ali na ledenih zasneženih pistah do – 20 °C. Prenese celo strme padce do 1,8 metra in zdrži pod vodo tudi do ene ure.

Nokia XR20 je telefon pripravljen na prihodnost in življenje, zasnovan tako, da traja, ponaša pa se z najdaljšimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami – štiri leta – in do tri leta nadgradenj programske opreme. Z do dvodnevno življenjsko dobo baterijeiv bo tudi z enim polnjenjem premagala razdaljo. Nova Nokia XR20 je na voljo v ultra modri in granitno sivi barvi, 4/64GB in 6/128GBvi. Maloprodajna priporočena cena je od 599 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Nokia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button