NoviceTehnika

Nokia T20

Tablični računalnik Nokia T20 ki stavi na dolgotrajno življenjsko dobo baterije.

Nokia je predstavila nov tablični računalnik Nokia T20. Popolnoma nova tablica prinaša klasično kakovost telefona Nokia na velikem zaslonu z vrsto vsestranskih funkcij in dolgotrajno življenjsko dobo baterije. Tablični računalnik vam bo pomagal, da boste še bolj uspešni pri svojem delu in da se boste lahko sprostili, ko bo čas za igro.

Nokia T20 označuje uvedbo popolnoma nove serije T. Opremljena je z inovativnimi in dostopnimi funkcijami, vključno s kristalno čistim zaslonom 2K, ter triletnimi mesečnimi varnostnimi posodobitvami in dvema letoma brezplačnih nadgradenj operacijskega sistema (OS).

Tako kot pri telefonih Nokia sta v ospredju varnost in programska oprema. Govorimo o dveh letih nadgradnje operacijskega sistema za naslednje korake v sistemu Android, skupaj s tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev za zaščito pred najnovejšimi grožnjami. Varovanje otrok pred prekomernim preživljanjem časa pred zaslonom je enako pomembno kot negovanje njihove ustvarjalnosti in učenja. Nokia T20 je tako opremljena z Google Kids Space, načinom za otroke za raziskovanje aplikacij, knjig in videoposnetkov, ki negujejo njihov radovedni um. Google Kids Space deluje vzporedno z Google Računom vašega otroka. Lahko mu ga pomagate upravljati, in sicer s starševskim nadzorom Family Link.

Zmogljiva 8200 mAh baterija omogoča 15 ur brskanja po spletu, sedem ur konferenčnih klicev ali 10 ur gledanja najnovejših filmov. Tablični računalnik ima tudi hitrejše polnjenje, kar pomeni, da se lahko hitreje vrnete k svojim opravkom. Ne glede na to, ali gledate najnovejšo oddajo ali podirate osebni rekord pri igranju igrice, bodo na zaslonu 2K prikazane vse podrobnosti. Z naraščajočim številom video klicev je Nokia T20 prav tako popolnoma primerna za vodenje pomembnih poslovnih sestankov. Tablica je tudi certificirana za modro svetlobo, ki je prijaznejša do oči.

Nokia T20 se pridružuje najširši floti Android Recommeneded naprav (AER), ki izpolnjujejo Googlove stroge zahteve za podjetja, kar pomeni, da lahko napravi zaupate, da bo podpirala tudi vaše poslovanje. Nov tablični računalnik prav tako deluje v harmoniji s HMD Enable Pro, rešitvijo za upravljanje mobilnosti v podjetju, zasnovano za preprosto uporabo in upravljanje uvedenih naprav prek vmesnika na enem mestu.

Ker si ljudje želijo manjših dodatkov, je na voljo ponudba Micro. Ti dodatki ponujajo edinstveno tehnologijo polnjenja, udobno se prilegajo vsem ušesom, hkrati pa imajo več kot devet ur delovanja baterije. Kompaktnost s super tankim polnilnim ohišjem, ki zagotavlja dodatnih 18 ur poslušanja, pa ne ogroža kakovosti zvoka. Da boste še mirnejši, je na voljo ovitek Rugged za tablični računalnik, ki napravi zagotavlja dodatno zaščito ter ovitek Flip, ki ga bo ohranil začetno svežino tablice.

Spotify bo lastnikom Nokia T20 omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,9 milijona podkastov. Express VPN, za dodaten nadzor nad vašo zasebnostjo na spletu, bo na voljo na tabličnem računalniku Nokia T20 s 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

Rudi Leskovec
foto: Nokia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button