NoviceTehnika

Nokia Shadow s 5G

Zamenjajte baterijo, zaslon in vratca za polnjenje na napravi Nokia Shadow s cenovno dostopnimi deli iz iFixita.

Če vam je telefon kdaj padel na tla, ste verjetno morali živeti z razpokanim zaslonom. Nokia Shadow je zgrajena z zmožnostjo popravil QuickFix, tako da lahko sami zamenjate počene zaslone, zvita vrata za polnjenje in stare baterije. V sodelovanju z iFixit lahko Nokia Shadow popravite z uporabo priročnih vodnikov po korakih za popravilo in cenovno dostopnih nadomestnih.

Nokia Shadow prihaja v So Purple barvi in je prvi popravljivi pametni telefon s 5G povezljivostjo, tako da lahko snemate, delite, nakupujete, streamate, vse v svojem tempu. Poleg tega je narejena iz 65 % reciklirane zadnje platnice in pakirana v FSC certificirano mešano embalažo.

Povezljivost 5G, ki poganja mobilno platformo Qualcomm Snapdragon 480+ 5G, vas hitro poveže.
Kamera s 50 milijoni slikovnih pik deluje z nekaterimi najpametnejšimi nokiinimi orodji AI za slikanje in zajemanje jasnih posnetkov tudi v težjih pogojih. Portretni način postavi vašo točko ostrenja v središče pozornosti, medtem ko nočni način pomaga pri kakovostnih posnetkih po temi, ki si jih lahko vse ogledate na 6,56-palčnem zaslonu HD+.

Baterija omogoča 3-dnevno življenjsko dobo, Nokia pa obljublja, da bo obdržala 80 % prvotne zmogljivosti po 800 polnih ciklih polnjenja – to je približno štiri leta polnjenja. Prav tako ostaja posodobljena s tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev in dvema letoma nadgradenj OS.
Z Android 13 imate večji nadzor nad tem, do katerih informacij lahko in do katerih ne morejo dostopati aplikacije, vključno z določenimi fotografijami, videoposnetki in zgodovino odložišča. Nokia obljublja tudi do treh let varnostnih posodobitev.

Nokia Shadow v vijolični barvi bo dostopna v različici 6/128Gb za 259 evrov od avgusta dalje.

Rudi Leskovec
foto: Nokia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button