NoviceTehnika

Nokia predstavlja tri nove mobilnike iz serije C

Cenovno dostopni pametni telefoni finsko-kitajskega proizvajalca.

Po nedavni predstavitvi pametnih telefonov Nokia G11 in Nokia G21 v tem mesecu, je HMD Global predstavil še dodatne tri nove pametne telefone Nokia, in sicer serije C – C21, C21 Plus in C2 druge izdaje.

Nokia – serija C
Tri nove naprave poosebljajo vzdržljivost in dolgotrajno delovanje baterije, po kateri so telefoni Nokia postali znani pred mnogo leti. Telefone Nokia odlikuje finska estetika, ki je tudi funkcionalna. Podjetje tako krepi svojo uspešno serijo C, ki je bila predstavljena leta 2020, zdaj pa predstavlja že 16 % celotne prodaje pametnih telefonov podjetja v zadnjih 5 letih.

Nokia C21 Plus
Junak družine serije C je pametni telefon Nokia C21 Plus, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije in ostaja cenovno dostopen. Naprava ima dve različni velikosti baterije, 4000 mAh in 5050 mAh, ki zagotavljata do dva oziroma tri dni življenjske dobe baterije. T

Zasnovan na podlagi vzdržljivega kovinskega ohišja z oceno IP52, ki telefon ščiti pred vremenskimi elementi, zahvaljujoč kaljenemu steklu, ki ščiti 6,5-palčni zaslon HD +, pa je odporen tudi proti umazaniji, prahu in vodnim kapljicam.

Dvojna kamera 13 MP s panoramskim in portretnim načinom vam omogoča, da ujamete najboljše dele življenja z osupljivimi podrobnostmi. Čist OS z minimalnim prednalaganjem vam daje več prostora za aplikacije in vsebino. Poleg tega dve leti četrtletnih varnostnih posodobitev ter tehnologija prstnih odtisov in odklepanje obraza z umetno inteligenco zagotavljajo, da Nokia C21 Plus ostane varna.

Nokia C21
Nokia C21 ohranja odlično kakovost izdelave, varnostne obljube in celodnevno življenjsko dobo baterije priljubljene serije C. Naprava prinaša izboljšano kamero 8 MP s tehnologijo samodejnega ostrenja, ki zlahka bere kode QR.

Izboljšane pomnilniške zmogljivosti, zahvaljujoč večjedrnemu procesorju, zagotavljajo učinkovitost, ne da bi pri tem žrtvovali celodnevno življenjsko dobo baterije, medtem ko je odklepanje z obrazom z umetno inteligenco zdaj podprto s senzorjem prstnih odtisov za dodatno varnost in udobje. Dve leti rednih varnostnih posodobitev sta tudi standard za naprave serije C.

Nokia C2 druga izdaja
Druga izdaja pametnega telefona Nokia C2 ima izjemno trdno in zanesljivo kakovost izdelave Nokia s še več načini povezovanja. Ta naprava serije C je bila zasnovana tako, da prenese udarce življenja, zahvaljujoč trdni kovinski notranjosti in vrhunski nordijski izdelavi.

Velikodušen 5,7-palčni zaslon ljudem omogoča preprosto pretakanje, skupno rabo in pomikanje po svoji najljubši vsebini in aplikacijah v visoki ločljivosti. Zajamete lahko torej najboljše dele življenja, podnevi ali ponoči, zahvaljujoč sprednjim in zadnjim bliskavicam. Dve leti četrtletnih varnostnih posodobitev zagotavljata tudi, da naprava ostane varna. Posodobljen operacijski sistem z minimalnim prednalaganjem pomaga, da se podatki premaknejo dlje in sprostijo več prostora za vsebino in aplikacije, ki so vam všeč.

Rudi Leskovec
foto: Nokia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button