NoviceTehnika

Nokia G11 in G21: Zasnovani tako, da trajata dlje

Popolnoma nov dizajn telefona Nokia za leto 2022, ki predstavlja temelj za novi val zanesljivih in vzdržljivih naprav.

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes predstavil dva nova odporna pametna telefona Nokia serije G, in sicer telefon Nokia G11 in telefon Nokia G21.

Prejšnji telefoni Nokia so sloveli po dolgotrajni življenjski dobi baterije in novi cenovno ugodni pametni telefoni Android niso nobena izjema, saj so z impresivno tridnevno življenjsko dobo baterije in novim načinom ohranjanja baterije Super Battery Saver ter varnostnimi posodobitvami vodilni v svoji kategoriji.

Neprimerljiva zaščita za mobilno tehnologijo, ki traja dlje

V primerjavi s konkurenco imata telefona dvakrat več varnostnih posodobitev za zaščito pomembnih podatkov. Nokia G11 in Nokia G21 bosta delovali brezhibno ter vas ob tem zaščitili. Tako boste vse dni lahko preživljali popolnoma brezskrbno.

Prav tako pri Nokii predstavljajo nov način Mask za cenovno ugodne pametne telefone – prvič na voljo v seriji G, ki zagotavlja, da priročnost odklepanja z obrazom ni nikoli motena. Zaščitite svoje podatke z zaščitno masko ali brez nje. Telefona sta tudi pripravljena za Android 12, tako da imate vedno dostop do najnovejših funkcij in ju lahko obdržite mnogo dlje.

Telefona Nokia G11 in Nokia G21 podpirajo vodilni partnerji v industriji za najboljšo izkušnjo v svojem razredu in imata tako prednaloženi aplikaciji Spotify in ExpressVPN. Spotify lastnikom pametnih telefonov Nokia omogoča dostop do 70 milijonov skladb in 3,2 milijona podkastov, medtem ko ExpressVPN poskrbi za večjo zasebnost in dodatno brezskrbnost ter je zdaj na voljo na vseh novih pametnih telefonih Nokia s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico.

Dolgotrajna življenjska doba baterije – ostanite povezani ves dan

Impresivna tridnevna življenjska doba baterije je kot nalašč za tiste, ki želijo preživeti dan brez skrbi in razmišljanja o tem, koliko baterije jim je ostalo. Ne glede na to, ali ustvarjate spomine z družino ali gledate vse najljubše oddaje, je z novima Nokia G11 in Nokia G21 enostavno ostati povezan ves dan.

Prav tako lahko vklopite popolnoma nov način ohranjanja baterije Super Battery Saver in tako še dodatno podaljšate življenjsko dobo baterije – lahko celo izberete, kje točno boste varčevali z energijo in tako še vedno dostopate do ključnih funkcij, ki jih potrebujete. Nokia G11 in Nokia G21 omogočata, da se ta funkcija vklopi kadar koli.

Hiter odziv za večjo produktivnost

Prvič v seriji G je sproščena hitrejša frekvenca osveževanja na velikem zaslonu, in sicer 90 Hz. Z njo je torej izboljšana hitrost osveževanja, premikanje in tipkanje je še bolj tekoče, fotografije pa so videti bolj gladke.

Dih jemajoče fotografije z Nokia G21

Vsestranska kamera s tremi lečami bo vsakogar popolnoma opremila za ustvarjanje fotografij profesionalnega videza, saj zagotavlja čudovite podrobnosti tudi pri šibki svetlobi. Na sprednji strani pametna umetna inteligenca zagotavlja, da bodo vaši večerni selfiji imeli ravno prav svetlobe in jasnosti. Poleg tega s super ločljivostjo UI nove slušalke izboljšajo kakovost zooma vaših posnetkov.

Nov dizajn, enaka finska vzdržljivost

Nokia G11 in Nokia G21 sta s povsem novim dizajnom tanjši in bolj ergonomični. Nova zasnova, izdelana iz močnega polikarbonata, časti vzdržljivost in nordijsko odličnost, ki jo pričakujete od telefona Nokia, obenem pa prinaša osvežen videz.

Za dodatno brezskrbnost je za oba telefona na voljo ovitek za telefon – Clear Case, ki bo še poudaril lepoto vašega telefona. Narejen je iz recikliranih materialov in ga po uporabi lahko prav tako reciklirate.

Rocco
foto: Nokia, HMD Global

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button