NoviceTehnika

Nokia bogati portfelj s tablico in tremi markantni telefoni

Novi telefoni Nokia 8210 4G, Nokia 2660 Flip, Nokia 5710 XpressAudio in nova tablica Nokia T10

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil tri nove funkcijske telefone, ki ponujajo alternativo ljudem, ki si želijo odpočiti in pobegniti od neprestane priklopljenosti in dosegljivosti, ker je to preprosto preveč utrujajoče.

Kot vodilni na milijardnem trgu telefonov v letu 2022 novi funkcijski telefoni HMD Global utrjujejo dediščino neprekosljive vzdržljivosti in življenjske dobe baterije telefonov Nokia.

Nokia T10 je tablični računalnik, zasnovan za delo, dom in družinsko življenje, ki ga navdihujejo trije robustni funkcijski telefoni. Na voljo je v cenovno ugodni, kompaktni 8-palčni različici s priročnimi funkcijami. Ta vsestranska naprava je odlična za dinamičen način življenja, saj z njim lahko opravljate video klice od doma, gledate svoje najljubše televizijske oddaje, uporabljate funkcijo drugega zaslona ter tako podaljšate delovanje zaslona svojega računalnika ali zabavate otroke v storitvi Google Kids Space.

Novi dodatki v portfelju ponovno potrjujejo zavezo HMD Global, da vsakomur zagotovijo dostop do vzdržljive in cenovno dostopne tehnologije v kategorijah telefonov in tablic. Še bolj pomembno je, da so te naprave predstavljene v času, ko življenjski stroški še naprej naraščajo, Nokia pa želi ostati uporabnikom dostopna. Funkcijski telefoni prihajajo prav tako v času, ko potrošniška kultura 90. let doživlja preporod in odmeva med kupci.

Nokia T10

Majhna, a močna najnovejša tablica Nokia ima vzdržljivo zunanjost in odlične karakteristike. Njena enodelna polimerna zasnova in zaključek z nano teksturo dobro skrivata praske. V notranjosti je najnovejša programska oprema Android 12 z dvoletno garancijo nadgradenj Androida in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev.

Na voljo je tudi s portaloma Google Entertainment Space in Google Kids Space. Nova paleta dodatkov medtem dopolnjuje funkcionalnost tablice Nokia T10. Ta vključuje preklopni ovitek Nokia, ki je kos večini delovnih okolij in ščiti celotno napravo pred udarci in praskami. Na voljo je v temno modri ali cian barvi (zeleno moder odtenek).

Nokia 8210 4G: Oživitev ikone stila

Nokia 8210 4G – nov dodatek družini ‘Originals’ – slavi ikonično Nokio 8210, predstavljeno leta 1999 na pariškem tednu mode. Nova Nokia 8210 4G, ki jo je navdihnil klasični funkcijski telefon, pritegne poglede z združevanjem nepozabnega dizajna in prepoznavne vzdržljivosti s 4G, zmogljivostjo VoLTE, velikim 2,8-palčnim zaslonom in intuitivnim uporabniškim vmesnikom. Poleg tega ima tedne časa pripravljenosti baterije – tako kot v dobrih starih časih.

Nokia 5710 XpressAudio

Nokia 5710 XpressAudio ima vse tisto, kar je ljudem všeč pri telefonih Nokia 5310, ter še dodatno nadgradnjo. Večja baterija, namenski gumbi za nadzor glasnosti in vgrajene brezžične slušalke zvočno izkušnjo postavijo na višjo raven in zadovoljijo potrebe sodobnih uporabnikov. Ko niso v uporabi, so brezžične slušalke spravljene pod eleganten drsnik na zadnji strani telefona, tako da vedno veste, kje so in so vedno napolnjene.

Nokia 2660 Flip

Funkcionalnost preklopa in premišljena zasnova preklopne naprave Nokia 2660 poenostavljata upravljanje klicev, saj vam približata mikrofon in slušalko. Izboljšane funkcije dostopnosti, ki povečujejo zaupanje, so všeč vsem, še posebej starejšim od 55 let. Njegov veliki zaslon, združljivost s slušnimi aparati, dolga življenjska doba baterije in veliki gumbi zagotavljajo brezhibno izkušnjo za tiste, ki to najbolj potrebujejo.

Namenska tipka za nujne primere zagotavlja brezskrbnost, saj omogoča hiter stik z vašimi najdražjimi. Če se zgodi kaj nepričakovanega, bo obveščenih pet kontaktov. In če želite vedno vedeti, kje je vaš telefon in ali se polni, ko ni v uporabi, je robusten polnilnik Nokia popoln dodatek.

Rudi Leskovec
foto: HDM Global

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button