NoviceTehnika

Nokia 2.4 in Nokia 3.4

Nokia 2.4

Naslednja generacija Nokia 2 prinaša napredne funkcije UI-slikanja, vključno z nočnim (Night mode) in Portrait načinom (Portrait Editor), s katerim lahko oblikujete fotografije in dodajate zamegljena ozadja tudi po tem, ko ste posnetek že naredili; ima priročen senzor za prstni odtis in možnost odklepanja s pomočjo obraza (AI face lock), ki omogoča lahek dostop in dodatno varnost.

Uživate lahko v velikem 6,5-palčnem zaslonu HD+. Nokia obljublja, da naj bi model 2.4 zmogel ohraniti življenje dobra dva dneva. Nokia 2.4 prihaja z Android zavezo, ki ponuja tri leta mesečnih varnostnih posodobitev in dve leti posodobitev OS, kar pomeni, da je pripravljena za Android 11 in 12.

Nokia 3.4


Nokia 3.4 zahvaljujoč platformi Qualcomm Snapdragon  460 ponuja resno nadgradnjo zmogljivosti, ki daje več moči, da kar najbolje izkoristite svoj telefon. Velik 6.39” zaslon HD+, ima luknjico za sprednjo kamero in zmogljivo trojno zadnjo kamero z izjemno širokim objektivom in UI-slikanjem.

Nokia 3.4 ima operacijski sistem Android 10 OS in Nokia Android zavezo z dvema letoma nadgradenj operacijskega sistema. Vse to je podprto z dvodnevno življenjsko dobo baterije in predstavljeno v vrhunskem, brezčasnem dizajnu, ki zagotavlja trajen slog in sledi svojim finskim koreninam. Na voljo bo v treh novih živahnih barvah, navdih zanje pa so črpali v nordijski naravi.

Slušalke Nokia Power Earbuds Lite

Nove slušalke Nokia Power Earbuds ponujajo 35 ur predvajanja in udobno obliko z intuitivnim upravljanjem na dotik, ki vam omogoča enostavno navigacijo, ne glede na to, ali sprejemate klice ali preskakujete skladbe. Certifikat IPX7 zagotavlja, da so slušalke vodoodporne, in sicer do 1 metra za 30 minut, kar pomeni, da se lahko v telovadnici spotite ali brezskrbno tečete v dežju, medtem ko vam 6-milimetrski grafenski gonilniki zvočnikov omogočajo jasen zvok. Slušalke Nokia Power Earbuds so na voljo v dveh barvah – Polar Night, ki jo je navdihnila Nokia 8.3 5G, in svežo novo barvo, imenovano Mint.

·       Nokia 3.4 bo na voljo od začetka oktobra v barvah Fjord, Dusk in Charcoal s 3/32GB, 3/64GB in 4/64GB po povprečni maloprodajni ceni 159 EUR.
·       Nokia 2.4 bo na voljo konec septembra v barvah Dusk, Fjord in z 2/32GB in 3/64GB po povprečni maloprodajni ceni 119 EUR.
·       Nokia Power Earbuds Lite bodo na voljo oktobra po povprečni maloprodajni ceni 59,90 EUR, v barvah Charcoal, Fjord in Snow.

Rudi Leskovec
foto: HMD

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button