NoviceTehnika

Nokia 110 4G

Dostopnost za vse in izboljšanje standarda pri oblikovanju funkcijskih telefonov

HMD Global je predstavil nov telefon Nokia 110 4G. Ta v prihodnosti pripravljeni telefon 4G združuje vrhunsko kakovost telefonov Nokia z novo sodobno in elegantno obliko. Nokia 110 4G je zasnovana tako, da je preprosta za uporabo, krasi jo povsem nov sodoben videz, opremljena pa je z izjemnimi funkcijami. S povezavo 4G, glasovnimi klici HD, prenovljenimi meniji ter naborom aplikacij in iger Nokia 110 4G prinaša nov standard na trgu funkcijskih telefonov.

Vsi telefoni Nokia so preverjeni s številnimi testi kakovosti in trajnosti, tudi Nokia 110 4G pri tem ni izjema. Njena kakovost izdelave vključuje lep na otip teksturiran zadnji pokrov z vrhunskimi zaključnimi detajli. Ta telefon ima tudi zmogljivo odstranljivo baterijo s 1020 mAh, zato je pripravljen za uporabo, kadar koli ga potrebujete.

Zabava s pritiskom na gumb je v središču Nokia 110 4G. S številnimi funkcijami, vključno s klasičnimi igrami, kot je igra Kača, brezžičnim in žičnim radiem FM, s popolnim dostopom do interneta, z video in MP3-predvajalnikom in razširljivim pomnilnikom (do 32 GB) je ta funkcijski telefon uporabna rešitev za preganjanje dolgčasa. Z aplikacijami, kot je English with Oxford, lahko z Nokia 110 4G vadite angleške besede in besedne zveze. Zadnja kamera QVGA omogoča, da je Nokia 110 4G najcenejši telefon 4G Nokia s kamero.

Nokia 110 4G je namenjena dostopnosti; z osveženim uporabniškim vmesnikom imate možnost povečanih menijev, s čimer je navigacija še bolj preprosta. Z novo funkcijo branja besedila v govor si boste s telefonom Nokia 110 4G odpočili svoje oči od zaslona. Priročno orodje, kot je vgrajena baterijska svetilka, je kot nalašč za osvetlitev vaše okolice, ko to najbolj potrebujete. Številne aplikacije Nokia 110 4G premagajo dolgčas, njegove funkcije pa spremenijo ta telefon v švicarski večfunkcijski vojaški žepni nož. Razpoložljivost – Nokia 110 4G bo na voljo konec tretjega četrtletja, in sicer v rumeni, modri in črni barvi.

Rudi Leskovec
foto: Nokia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button