NoviceTehnika

Netflix po novem tudi pri A1!

A1 Slovenija je prvi telekomunikacijski ponudnik na trgu z Netflixom v svoji ponudbi.

Pretakanje video vsebin je dandanes nepogrešljiva in za nekatere celo najpomembnejša dejavnost na svetovnem spletu. A1 Slovenija je tako kot prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji v svojo ponudbo vključil Netflix. S tem A1 širi ponudbo za svoje uporabnike in jim prinaša še lažji dostop do Netflixovih filmov, oddaj in iger iz udobja svojih domov in naprav.

Od marca naprej uporabniki A1 Slovenija lahko neposredno dostopajo do storitev Netflix. Vsebine najpopularnejšega pretočnika lahko spremljajo na podprtih pametnih televizorjih, telefonih, tablicah, preko spletne strani netflix.com ali namenske aplikacije. Široka knjižnica kakovostnih serij in filmov za različne okuse, kot so Stranger Things, The Witcher, Leo, Bridgerton in Wednesday, je uporabnikom na voljo neposredno brez dodatnega sklepanja naročnine. A1 Slovenija je tako prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev, ki je v svojo ponudbo vključil Netflix.

A1 Slovenija podarja Netflix za 6 mesecev!

A1 Slovenija je ob razširitvi ponudbe za nove uporabnike mobilnih in fiksnih paketov pripravil izboljšano ponudbo. Mobilni paketi (miniMIO, midiMIO, maksiMIO, A1 Vajb) so na voljo po znižani ceni 11,99 EUR na mesec za obdobje enega leta, hkrati pa je v vse pakete vključen tudi brezplačen dostop do Netflixa za šest mesecev. Enako, torej brezplačen polletni dostop do pretočnih vsebin Netflix, velja tudi za vse nove uporabnike fiksnih paketov A1 Net+TV in A1 Ultra paketov, in sicer po enotni ceni 22,98 EUR za 12 mesecev.

V promocijo je vključena opcija Netflix Basic, ki stane 4,99 EUR na mesec. Uporabniki, ki si želijo polnejše izkušnje, lahko vključijo Netflix Standard (7,99 EUR na mesec) ali Netflix Premium (9,99 EUR na mesec) in na mesečnem računu doplačajo razliko do polne cene opcije. Več informacij najdete na https://www.a1.si/netflix.

Rudi Leskovec
foto: A1

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button