NoviceTehnika

Nekaj zanimivosti pri Magic 4 Pro

Ob gledanju serij na dušek (binge-watching) ste lahko brez skrbi, saj ne potrebujete dodatnega polnjenja baterije, če imate ta pametni telefon.

Ali ste tudi vi med tistimi, ki imajo nekaj priljubljenih serij na platformah pretočnih vsebin, kot sta Netflix, HBO GO … in z nestrpnostjo čakate nove sezone svojih najbolj priljubljenih serij, kot so denimo Bridgerton, Čudne stvari (Stranger Things) ali Evforija (Euphoria). Če spremljate serijo Bridgerton, vas zagotovo zanima, ali se bosta glavna protagonista serije na koncu le poročila, glede na to, da zapletov v seriji ne zmanjka. Pametni telefon Honor Magic4 Pro vam bo omogočil, da boste serijo gledali, kot da ste doma, saj je opremljen s 6,81-palčnim (17,3 cm) in štirikratno ukrivljenim LTPO OLED zaslonom, nudi pa vam tudi impresivno doživetje barv, saj lahko proizvede do 1,07 milijarde barvnih odtenkov ter zagotavlja osupljive vizualne učinke.

V primeru, da je baterija 4600 mAh tik pred tem, da se izprazni, se bo z žičnim polnilnikom Honor SuperCharge z močjo 100 W napolnila do 100 % zmogljivosti v zgolj 30 minutah. Če ne morete počakati pol ure, pa se omenjena baterija napolni 50% v samo 15 minutah, tako da boste lahko več ur gledali nove dele vaše priljubljene serije, tudi iz postelje ali udobnega kavča. Honor Magic4 Pro je zdaj na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 1.099 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button