NoviceTehnika

Najnovejša linija televizorjev Samsung AI TV in zvočnikov odslej na voljo v redni prodaji v Sloveniji

Najnovejša linija Samsung televizorjev Neo QLED 8K in 4K ter televizorjev OLED in zvočnikov soundbar, ki je bila prvič predstavljena konec aprila na dogodku Unbox & Discover, je odslej na voljo v redni prodaji v Sloveniji.

Samsung je že 18 let zapored vodilni svetovni proizvajalec televizorjev. S svojo najnovejšo ponudbo naprav, ki jih poganja umetna inteligenca, pa dviguje raven domače zabave še višje.Neo QLED televizorji 2024 prinašajo revolucionarno izkušnjo z modeli 8K in 4K. Televizor Neo QLED 8K je opremljen z naprednim procesorjem NQ8 AI Gen3 in zagotavlja vrhunsko sliko z izboljšano jasnostjo, globino in prilagodljivim zvokom, ki sledi dogajanju na zaslonu. Funkcije kot so 8K profesionalna nadgradnja slike z umetno inteligenco, Profesionalna izboljšava gibanja z umetno inteligenco in profesionalno resnično izboljšanje globine, poskrbijo za izjemno doživeto izkušnjo gledanja.

Linija 2024 Neo QLED 4K se ponaša z naprednim procesorjem NQ4 AI Gen2 za osupljivo 4K ločljivost. Zaslonske tehnologije resnično izboljšanje globine in Quantum Matrix zagotavljajo izboljšan kontrast, Dolby Atmos pa omogoča bogato zvočno izkušnjo. Televizorji Neo QLED 4K so na voljo v velikostih od 108 do 249 centimetrov (43 do 98 palcev).

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button