NoviceTehnika

Lenovo Yoga Book 9i

Lenovo predstavlja vsestranski prenosnik z dvema zaslonoma Yoga Book 9i

Popolnoma novi Yoga Book 9i je prvi prenosni računalnik z dvema zaslonoma OLED polne velikosti in premore edinstven nabor funkcij, s katerimi lahko ustvarjalci ustvarijo svojo zgodbo. Izjemno prilagodljiv Yoga Book 9i s platformo Intel Evo je bolj vsestranski kot tradicionalni prenosniki v obliki školjke, saj ponuja vsestranskost z dvema zaslonoma, podpira več načinov rabe in vrhunske možnosti zabave. Za novo generacijo uporabnikov, ki ustvarjalnost dvigujejo na novo raven, Yoga Book 9i podpira njihove večplastne digitalne zahteve in krepi njihove ambicije pri delu, ustvarjanju, učenju ali zabavi.

Opravila na dveh zaslonih za višjo raven učinkovitosti

Yoga Book 9i, ki ga poganja najnovejša generacija procesorjev Intel Core, uporabnikom omogoča, da izkoristijo prednosti popolne izkušnje prenosnega računalnika ter prilagodljivost in potencial večopravilnosti dveh zaslonov. Ti tanki in lahki prenosniki, zgrajeni na platformi Intel Evo, so zasnovani in izdelani tako, da zagotavljajo brezhibno komunikacijsko izkušnjo v širokem naboru aplikacij, hkrati pa čim manj vplivajo na odzivnost, trajanje baterije in povezljivost.

Tehnologija dveh zaslonov Yoga Book 9i omogoča uporabnikom, da uživajo v edinstveni paleti vsestranskih izkušenj. To je lahko tako preprosto, kot je možnost brskanja po spletu in pregledovanje slike na dveh polnih zaslonih z enostavnim potegom petih prstov. Za tiste, ki želijo hkrati delati na dveh ločenih datotekah, lahko za hiperproduktivnost zaslona prikažeta obe datoteki, po eno na vsakem zaslonu. Podobno lahko uporabniki na enem zaslonu gledajo videoposnetek, medtem ko na drugem zaslonu hkrati brez prekinitev pišejo zapiske ali raziskujejo.

Vitka in lahka prilagodljiva oblika omogoča uporabnikom, da po potrebi nemoteno preklapljajo med prenosnim računalnikom, tabličnim računalnikom ali šotorskim načinom. Na sestanku lahko uporabniki v šotorskem načinu prikažejo predstavitev na enem zaslonu, medtem ko na drugem zaslonu spremljajo in nadzorujejo predstavitev vsebine. Komunikacija in sodelovanje na virtualnih sestankih sta prav tako izboljšana z uporabo dveh zaslonov – gostitelj lahko deli predstavitev na enem zaslonu, medtem ko z drugega zaslona pregleduje klepet, odgovarja na vprašanja in premika strani predstavitve.

Yoga Book 9i je opremljen tudi z ovitkom s stojalom, ki uporabnikom omogoča lažje delo na poti. Odstranljiva tipkovnica s povezljivostjo Bluetooth še poveča možnosti za večopravilnost, prav tako pa tudi pisalo Lenovo Smart Pen, s katerim lahko še dodatno povečate produktivnost.

Inovativna programska oprema Yoga Book 9i, ki jo je zasnoval Lenovo v sodelovanju z Microsoftom, prav tako izboljšuje uporabnikove možnosti za delo, učenje, pretakanje vsebin, ustvarjanje in lahkotno igranje iger. Programska oprema, ki deluje v operacijskem sistemu Windows 11, vključuje funkcije za pametno pisanje in branje ter funkcije za beleženje zapiskov za uporabnike, ki se učijo od doma. Ta funkcija uporabniku omogoča, da na enem zaslonu piše zapiske, na drugem pa si hkrati ogleduje spletno predavanje.

Ko se lahko uporabniki udobno namestijo in sprostijo, lahko na enem zaslonu gledajo film, na drugem pa raziskujejo zanimiva dejstva o filmu. Z dvema 13,3-palčnima zaslonoma OLED PureSight ločljivosti 2,8K Yoga Book 9i dosega 100-odstotno pokritost barvnega spektra DCI-P3. Ob tehnologiji Dolby Vision HDR bodo uporabniki navdušeni nad izjemno živimi barvami, ostrejšim kontrastom in bogatejšimi podrobnostmi slike. Skupaj s prostorskim zvokom Dolby Atmos in 360-stopinjsko vrtljivo zvočno polico z zvočniki Bowers & Wilkins lahko uporabniki uživajo v izjemni izkušnji digitalne zabave. Dodatna izrazita oblikovna značilnost Yoga Book 9i je njegova sodobna in prefinjena barva Tidal Teal. Na voljo je tudi v ekološko ozaveščeni embalaži, saj so vsi materiali izdelani iz 100 % recikliranega papirja.

Rudi Leskovec
foto: Lenovo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button