NoviceTehnika

Lenovo X1 Nano

Lenovo predstavlja novega člana družine prenosnikov X1, ThinkPad X1 Nano. Najtanjši ThinkPad doslej tehta vsega 907 gramov. Gre za prvi Thinkpad na platformi Intel Evo, ki ga poganja 11. generacija procesorjev Intel Core.

X1 Nano prinaša izjemne zmogljivosti in inteligenco, hkrati pa ga odlikuje odlična avtonomija baterije. Za izboljšano sliko skrbi 13-palčni zaslon ločljivosti 2K z razmerjem stranic 16 : 10 in tankimi robovi, zvočno podobo pa dopolnjujejo štirje zvočniki in štirje 360-stopinjski mikrofoni. Brezžična povezljivost WiFi in opcijski modem za omrežja 5G prinašata vrhunske brezžične hitrosti in možnost stalne povezljivosti in sodelovanja za nove hibridne oblike dela.

Lenovo je najavil tudi, da že sprejema naročila za prvi prepogljivi računalnik na svetu, ThinkPad X1 Fold. Vrhunec inženirskih inovacij X1 Fold ponuja revolucionarno mešanico prenosljivosti in vsestranskosti, ki opredeljuje novo računalniško kategorijo, ki jo omogočajo procesorji Intel Core s tehnologijo Intel Hybrid – ta izhaja iz Intelovega programa inovacij Project Athena. Gre za združevanje znanih funkcij, ki jih vsi poznamo iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in prenosnikov, v eno prepogljivo računalniško napravo in z opcijskim modemom 5G.

ThinkPad X1 Fold je na voljo za naročilo, vključno z dodatno opremo, kot so tipkovnica Bluetooth Mini Fold Keyboard, ki jo je mogoče shraniti in brezžično polniti v računalniku; pero Lenovo Mod Pen, s katerim si lahko uporabniki zapisujejo, beležijo ali podpisujejo pravne dokumente; in stojalo Lenovo Easel Stand za enostavno postavitev računalnika v pokončen ali ležeč položaj.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button