NoviceTehnika

Legendarna Nokia 3310 je dobila obliko torte

HMD Global praznuje svoj 5. rojstni dan s torto Nokia 3310

HMD Global, dom telefonov Nokia, praznuje 5. rojstni dan. V ta namen je slovesno odkril hiperrealistično torto zelo priljubljenega in ikoničnega telefona Nokia 3310 v rdeči barvi. HMD Global je finsko podjetje, ki je odgovorno za izdelavo telefonov Nokia, vključno z zelo priljubljenimi ikoničnimi telefoni, kot je Nokia 3310.
Izdelava torte Nokia 3310 v naravni velikosti je trajala 40 ur, ustvarila pa jo je svetovno znana umetnica sladic Michelle Wibowo. Notranjost torte je sestavljena iz čokoladnega biskvita in vaniljeve maslene kreme, znamenito trpežno ohišje Nokia 3310 pa je narejeno iz sladkorne lupine. Vsak gumb je izrezan in oblikovan do popolnosti ter dodan posebej.

HMD Global je leta 2017 ponovno predstavil telefon Nokia 3310, in sicer s sodobnim pridihom in na veselje oboževalcev blagovne znamke Nokia po vsem svetu. Uporabniški vmesnik, zasnovan po meri, prinaša svež videz klasiki, seveda pa ima vse, kar pričakujete od telefona Nokia. Torej dolgotrajno baterijo, trpežno zasnovo in legendarno igro Kača.

Rudi Leskovec
foto: HMD

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button