NoviceTehnika

Kupujte pametno. Kupite pametni televizor Samsung Neo QLED.

Ob široki in raznovrstni ponudbi televizorjev je resnično težko in naporno izbrati pravo znamko in model. Novi televizorji imajo številne funkcije, ki nam nudijo odlično sliko in zvok ter nam obenem olajšajo opravljanje vsakodnevnih domačih in službenih opravil.

Zabava za celo družino

Poleg vrhunskih zmogljivosti predvajanja novi televizorji Neo QLED 8K prinašajo tudi številne možnosti za zabavo in delo znotraj štirih sten. Odkrijte pametnejši način, kako združiti novo linijo televizorjev Samsung Neo QLED z napravami, ki jih že imate v lasti. Povežite svoj televizor z aplikacijami za osebni računalnik in videoklice, kot je Google Duo, in v hipu združite projekten tim v udobju dnevne sobe. Če potrebujete več prostora za delo, s televizorjem Neo QLED za udobnejši in širši pogled na vaše dejavnosti povežite svoj pametni telefon. Način Multi View vam omogoča, da zaslon razdelite kar na štiri dele – kot nalašč za takrat, ko potrebujete več oken za delo ali želite spremljati več vsebin hkrati.

Modeli serije Neo QLED 2022 ponujajo številne tehnologije zasnovane za igranje iger, ki vam omogočajo, da v prostem času uživate v izkušnji igranja video iger na povsem novi ravni. K temu prav gotovo prispeva izjemno širok akcijski zaslon Super Ultrawide v razmerjih stranic 21:9 in 32:9..

Slika in zvok kot se šika

Letošnji televizorji Samsung Neo QLED 8K prinašajo izjemno izkušnjo resničnosti na ekranu. Nevralni kvantni procesor 8K predstavlja napredno 8K nadgradnjo slike z umetno inteligenco, ki uporabi podatke, ki jih ustvari 20 nevralnih omrežij za izdelavo bolj podrobne 8K ločljivosti, ne glede na kakovost izvirne slike. Milijarda odtenkov natančnih barv s kvantnimi pikami v nano velikosti vam bo omogočila, da boste videli 100-odstotni obseg barv v vseh vsebinah, tudi v najsvetlejših prizorih. Tu je še Profesionalna Quantum Matrix, ki prinaša izjemno zmanjšanje prekomerne osvetljenosti slik z inovativnimi drobnimi Quantum Mini LED-lučmi, ki natančno nadzorujejo svetlobo in zagotavljajo natančno osvetlitev globlje črnine.

Dolby Atmos® zvočniki vas bodo prikovali v naslonjač. Uživali boste v vsaki noti, v vsakem zvoku in nasploh celotnem dogajanju. Tehnologija, ki z novim prostorskim načinom razkrije vse podrobnosti z neprimerljivo razločnostjo in globino. Tehnologija samodejnega optimiziranja zvoka uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino. Object Tracking Sound Pro tehnologija pa sledi dogajanju na zaslonu in pozicionira predvajanje na zvočnikih. S tem ustvari kar najbolj realističen zvok. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira ter okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam.

Preživite dan s svojim Neo Qled

Zjutraj lahko brez težav opravite delo od doma, uporabljate funkcije povezave z drugimi napravami, kasneje pa si lahko privoščite igranje videoigric. Popoldne si privoščite svojo najljubšo serijo, pred spanjem pa si lahko organizirate najljubšo telovadb kar doma. Vaš televizor bo tako oblikoval vaš dan, hkrati pa vam olajšal delo in popestril prosti čas.

Trije modeli Neo QLED 8K in trije modeli Neo QLED 4K so za leto 2022 pridobili certifikat z zmanjšanjem teže izdelka in porabe energije v fazi uporabe. Na natečaju iF Design Award 2022 je bil v kategoriji izdelkov, poleg drugih naprav, nagrajen prav model Neo QLED 8K. Svojega si lahko v teh dneh v okviru Samsung Festival promocije zagotovite po posebni ceni. Ob nakupu pa prejmete tudi darilo. Več o akciji, ki traja le do konca julija oz do razprodaje zalog si lahko preberete tukaj. Zakaj bi ob nakupu plačali več, če lahko sedaj dobite popoln komplet kar dveh naprav?

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button