NoviceTehnika

Izkoristite deževen konec tedna za druženje in spremljanje zabavnih vsebin!

V preteklosti je preživljanje prostega časa izgledalo precej drugače kot danes. Starejše generacije so si, ko še ni bilo na voljo moderne tehnologije, čas krajšale z igranjem družabnih iger, branjem knjig, pripovedovanjem zgodb in preprostim druženjem. Danes se, ko gre za interakcije in zanimive vsebine, zanašamo predvsem na svoje pametne naprave. Povezujejo nas z družino in prijatelji ter nam prinašajo zanimive zgodbe iz različnih kotičkov sveta. S tistimi, ki so nam pri srcu, se lahko družimo in uživamo v istih vsebinah, tudi ko se ne nahajamo v istem prostoru.

Poseben televizor za vaš unikaten stil

Televizor The Sero navdušuje s posebno obliko in mobilnostjo. Gre za televizor, ki ga boste z lahkoto premikali po prostoru in prinaša izjemno inovacijo za vse tehnološke navdušence – vrtljivi zaslon, ki ga lahko postavimo pokončno, kadar želimo na njem predvajati mobilne vsebine. V ležečem načinu seveda ponuja klasično gledanje televizijskih vsebin. The Sero vsako sliko analizira in nadgradi kakovost na 4K sliko, tudi kadar vir ni v 4K. Priložena ima tudi kolesca, s katerimi je premikanje po prostoru še enostavnejše.

Poleg oblike in načina obračanja ga odlikujeta še kakovostna slika in zvok. Za neverjetno realistično izkušnjo si s pametnega telefona predvajajte najljubše skladbe, serije ali filme. Zmogljivi
4.1ch 60-W zvočniki televizorja bodo poskrbeli za neverjetno izkušnjo. To bo poleg slednjih obogatila tudi QLED-tehnologija.

Zaslon na stropu

Svoje najljubše vsebine lahko spremljate tudi izven doma. Inovativni prenosni projektor The Freestyle se ponaša z elegantno obliko in lahkostjo, saj ima le 830 gramov. Brez težav ga lahko prenašate po prostorih v hiši ali izven nje. Brez težav ga lahko vzamete s seboj na kampiranje ali večdnevno pohajkovanje prek hribov. Deluje brez povezave na električno vtičnico, zato ga lahko postavite tudi na terasi, vrtu ali v odročnih krajih sredi narave. Projektor je združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več. Na uporabo je pripravljen v le treh korakih – postaviš, priključiš in projiciraš. Vso ostalo naredi aparat sam. Ponaša se s popolnimi funkcijami samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level). Slika se prilagaja katerikoli površini pod katerimkoli kotom in s tem zagotavlja popolno sorazmerje. Poleg tega funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) omogoča, da Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti 254 cm (100 palcev).

Freestyle bo poskrbel za glasbeno podlago v plesnih večerih. Izjemen zvočnik nudi 360-stopinjski prostorski zvok za izjemen užitek. Ob večerih pa vam lahko vašo teraso spremeni z ambientalno spremljavo, zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku za lečo, ki projicira svetlobne učinke.

 

Dva ekrana povezljiva s pametnim telefonom

Tako televizor The Sero kot projektor The Freestyle se brez težav povežeta s pametnimi telefoni. Med slednimi velja izpostaviti letos predstavljene modele podjetja Samsung, ki bodo za izjemno izkušnjo gledanja poskrbeli tudi, ko boste na poti.

Galaxy Z Flip4 je naredil velik korak naprej na področju personalizacije in tako postal glavna zvezda. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Naprava je opremljena je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki ponuja tudi z revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolnite do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.

Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Naprava, znana tudi kot večopravilna zver, še naprej sledi zapuščini svojega predhodnika. To je zložljivi pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna. Rezultat teh tehnoloških specifikacij so: izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window z boljšimi gibi vlečenja in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere na Galaxy Z Fold4 so prav tako dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. Vse za osupljive posnetke pri šibki svetlobi.

Tudi pametni telefon iz S22 serije je odlično povezljiv. Na voljo so model Ultra, ki ima zaslon 17,3 cm (6,8 palcev), S22 + 16,65 cm (6,6 palcev) in S22, ki je sicer najmanjši, a ne ravno majhen, s svojimi 15,39 cm (6,1 palca). Vsi modeli so opremljeni z zasloni Dynamic AMOLED 2x in vključujejo tehnologijo Vision Booster, ki poskrbi za prilagajanje svetlobe za optimalno gledanje. Vsi imajo tudi dolgotrajno delovanje baterije in 4 nm procesor za brezhibno izkušnjo.

Jesenske ugodnosti za ljubitelje pametnih naprav

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete prav posebno darilo – novo pametno uro Galaxy Watch5! Ob nakupu telefona iz serije Galaxy S22 pa ste v promocijskem obdobju upravičeni do slušalk Galaxy Buds2 v grafitni barvi. Več informacij o ponudbi vam je na voljo tukaj.

Če se boste do 16. oktobra odločili za nakup projektorja The Freestyle boste kot darilo prejeli uro Galaxy Watch4 40 mm BT, ki bo sledila vsakemu vašemu koraku. Televizor The Sero pa vam bo kot darilo prinesel še Galaxy A53 5G. Več podrobnosti o ugodnostih je na voljo na spletni strani podjetja.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button