NoviceTehnika

Huawei Pura 70 Pro je sedaj dostopen na slovenskem trgu

Pura 70 Pro, ki se ponaša z moderno estetiko, odličnimi zmogljivostmi in širokim naborom aplikacij, je že na voljo na slovenskem trgu.

Ime Pura simbolizira nov začetek v seriji pametnih telefonov »P«. Je rezultat Huaweieve fuzije mode in tehnologije, ki združuje čistost, odpira nove perspektive in raziskuje neodkrito.

Huawei Pura 70 Pro se ponaša z odličnim zaslonom z živahnimi slikami in natančno reprodukcijo barv, ki preprečuje bleščanje na prostem in vam že na prvi pogled pokaže več. 17,2-centimetrski (6,8-palčni) zaslon OLED ima ozke robove, prilagodljivo hitrost osveževanja med 1 in 120 herci, 1440-herčno prilagajanje svetilnosti zaslona, ki preprečuje utripanje, ter 300-herčno vzorčenje dotika. Zaslon je zaščiten s steklom Kunlun Glass druge generacije, ki zagotavlja večjo odpornost proti praskam in drugim poškodbam.

Pri zasnovi nove serije pametnih telefonov je bil velik poudarek na bateriji. Zavedajo se pomena dolge življenjske dobe baterije in njene sposobnosti hitrega polnjenja. Prvo zagotavlja velika kapaciteta 5.050 miliamper ur, drugo pa 100-vatno žično in 80-vatno brezžično polnjenje. Cene Pure 70 Pro in 12 GB RAM-a se bodo pričele pri 1.199 evrih, pri nakupu pa prejmete še slušalke Free Buds Pro 3.

Huawei je na slovenskem trgu predstavil še nekaj naprav, in sicerp pametno uro Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih, sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Rudi Leskovec
foto: Huawei

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button