NoviceTehnika

Honor v Parizu pradstavil inovativno arhitekturo umetne inteligence

Nova serija pametnih telefonov Honor 200 prinaša izkušnjo portretne fotografije studijske kakovosti s pomočjo umetne inteligence.

Globalna tehnološka znamka Honor je debitirala na VivaTechu, enem največjih evropskih tehnoloških in inovacijskih dogodkov, kjer je predstavila svoj inovativen pristop k umetni inteligenci na napravah, kot tudi svojo revolucionarno štirislojno strategijo UI. Honor je prav tako napovedal prihajajoče izkušnje Gen-AI z Google Cloud, ki bodo predstavljene na njihovih prihajajočih pametnih telefonih, kar odpira vznemirljive priložnosti za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Med osrednjim predavanjem na Vivatechu je Honor predstavil svojo štirislojno arhitekturo umetne inteligence in razložil strateško osredotočenost na integracijo umetne inteligence v MagicOS. Ta arhitektura je sestavljena iz različnih plasti, z umetno inteligenco med napravami in med operacijskimi sistemi na osnovni plasti, ki tvori temelje odprtega ekosistema z omogočanjem deljenja računalniške moči in storitev med različnimi napravami in operacijskimi sistemi. Na tej podlagi plast umetne inteligence platforme omogoča personaliziran operacijski sistem, ki olajša interakcijo med uporabniki in računalniki na podlagi njihovih namenov in prilagojene dodelitve virov. Na tretji ravni umetna inteligenca na ravni aplikacije prinaša val inovativnih, generativnih aplikacij umetne inteligence, ki bodo spremenile uporabniško izkušnjo. Na samem vrhu Cloud-AI Services uporabnikom zagotavlja enostaven dostop do ogromnih storitev v oblaku, hkrati pa poudarja zaščito zasebnosti, kar ustvarja celovito in napredno izkušnjo UI.

Kot del operacijskega sistema MagicOS 8.0 je Magic Portal prvi uporabniški vmesnik v industriji, ki temelji na nameri, ki razume vedenje uporabnikov in poenostavi zapletene naloge v procese v enem koraku. Magic Portal trenutno podpira sto vrhunskih aplikacij v sedmih scenarijih, vključno s potovanji, produktivnostjo, sporočanjem, iskanjem, zabavo, nakupovanjem in družbenimi omrežji, z načrti za razširitev scenarijev uporabe, da bi v prihodnosti zagotovili še bolj brezhibne in inteligentne izkušnje UI.

Rudi Leskovec
foto: Honor

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button