NoviceTehnika

Honor Magic6 se predstavlja na sončni strani Alp

V Vipavski dolini, s pomočjo Aleša Fevžerja, obeležili prihod telefona Honor Magic6 Pro

»Honor Magic6 Pro je doslej pritegnil veliko pozornosti, saj je postavil nove standarde v industriji in na novo definiral meje segmenta premium pametnih telefonov. Pri Honorju bomo še naprej premikali meje, predvsem ko gre za razvoj inovacij, namenjenih nadaljnjemu izboljšanju uporabniške izkušnje,« je povedal Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja Honor za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo.

Na obronkih Vipavske doline je znani fotograf Aleš Fevžer testiral kamero telefona Honor Magic6 Pro. Fevžer je za zbrane izvedel tudi izobraževalno delavnico mobilne fotografije, kjer je predstavil napredne nastavitve fotografiranja s pomočjo pametnega telefona Honor Magic6 Pro in njegovega sistema kamer Falcon. Gre za sistem, ki uporablja tehnologijo umetne inteligence (UI), ki omogoča snemanje svetlih in živih fotografij s številnimi podrobnostmi, da lahko ta pametni telefon zadovolji potrebe in zahteve še tako profesionalnih fotografov.

»Ko govorimo o kameri, se današnji pametni telefoni v nekaterih segmentih res lahkokosajo s profesionalnimi fotoaparati. Tu vsekakor izstopa Honor Magic6 Pro, ki ga uporabljam pri fotografiranju športnih aktivnosti zadnjih nekaj dni in me je takoj navdušil z najboljšo telefoto kamero, kar jih je trenutno na trgu. Omogoča fotografiranje z neverjetno ostrino, na slikah se vidijo tudi podrobnosti, za katere sem mislil, da jih telefoni v primerjavi s profesionalnimi aparati nikoli ne bodo dosegli. Fascinantna je tudi možnost zajemanja hitro premikajočih se predmetov, vozil, živali in ljudi zahvaljujoč tehnologiji umetne inteligence. Zmogljivost procesorja skupaj z razvito programsko opremo nam v delčku sekunde omogoči optimizirano računalniško fotografijo, zato me ne čudi, da je letos prejel pet zlatih oznak DXOMARK,« je poudaril Fevžer in dodal, da je Honor Magic6 Pro opremljen tudi z najboljšo telefoto kamero med resnimi igralci v panogi.+W in Honor Wireless SuperCharge 66 W napolnijo do 100 odstotkov v samo 40 minutah.

Novi Honor Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button