NoviceTehnika

Honor Magic6 Pro

Honor je globalno predstavil Honor Magic6 Pro in ​prenosnik Honor MagicBook Pro 16 z umetno inteligenco, s čimer je pokazal svoje inovativno odprto sodelovanje, ki utira pot v dobo umetne inteligence.

Honor je z globalnimi partnerji razkrilasvojo novo strategijo za vse scenarije z uvedbo sodelovanja med operacijskimi sistemi, ki jih podpira umetna inteligenca, umetno inteligenco, ki je osredotočena na namere uporabnika in nabor pametnih naprav. Na svoji predstavitvi je Honor poleg globalne predstavitve svojega paradnega konja Honor Magic6 Pro najavil tudi svoj najnovejši prenosnik z umetno inteligenco Honor MagicBook Pro 16.

Honor Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca. Honor je zaradi svoje zavezanosti k inovacijam, osredotočenim na človeka, predstavil MagicOS 8.0, najnovejšo različico svojega operacijskega sistema, ki temelji na operacijskem sistemu Android in uvaja opolnomočeno umetno inteligenco na ravni platforme Honor.

Honor Magic6 Pro, ki je obogaten z aplikacijama Magic Capsule in Magic Portal, uporabnikom zagotavlja bolj prilagojeno in intuitivno izkušnjo. Magic Portal izkorišča moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov ter poenostavi zapletene naloge v enostopenjski postopek. Na primer, umetna inteligenca programa Magic Portal hitro prepozna naslove v tekstovnem sporočilu in uporabnike preusmeri na Google Maps, kar jim omogoča navigacijo brez napora. Za družbena omrežja, kot sta Tiktok in Facebook, prav tako poenostavi dostop in deljenje, tako da uporabnikom omogoča posredovanje podrobnosti o rezultatih spletnega brskanja z eno samo potezo. Poleg tega Magic Portal olajša nakupovanje na podlagi slik, saj uporabnike brez težav vodi do platform, kjer lahko najdejo in kupijo želene predmete.

Kamera Honor Magic6 Pro, ki debitira z novim in izboljšanim sistemom kamere Honor Falcon in ki jo poganja model umetne inteligence, je usposobljena s podatkovno bazo, ki je kar 28-krat večja od prejšnje generacije. Vključuje Honor AI Motion Sensing Capture – napreden algoritem za zajemanje fotografij z umetno inteligenco, ki predvidi in zajame odločilne trenutke v izjemno visoki ločljivosti. Napredni Honor AI Motion Sensing Capture kamere telefona Honor Magic6 Pro presega prejšnjo generacijo, saj pokriva tudi širši nabor športov in aktivnosti, kot so skoki, ples in borilne veščine.

Poleg tega najnovejši sistem kamer Honor predstavlja teleobjektiv kamere z ločljivostjo 180 MP (f/2.6, OIS) z optičnim zoomom 2,5x in digitalnim zoomom do 100x. Honor Magic6 Pro ima tudi ultraširokokotno kamero s 50 milijoni slikovnih pik (f.2.0, EIS) in zmogljivo glavno kamero s 50 milijoni slikovnih pik z možnostmi spremenljive zaslonke (f/1.4 in f/2.0, OIS) za hitro zajemanje izjemno jasnih trenutkov brez kompromisov, ko gre za detajle.

Zaslon s steklom, ki je doslej najbolj odporno na padce, uporablja napredne materiale s 50-odstotno izboljšano gostoto kristalov, kar v primerjavi z običajnim steklom do 10-krat poveča njegovo sposobnost absorpcije udarcev. Honor Magic6 Pro poganja mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 3, ki zagotavlja izboljšane igralne izkušnje.

Honor je predstavil tudi svoj najnovejši prenosni računalnik z umetno inteligenco Honor MagicBook Pro 16 z močjo, ki omogoča sodelovanje med različnimi operacijskimi sistemi. Z izkoriščanjem izboljšane zmogljivosti, ki jo prinaša umetna inteligenca na ravni platforme Honor z najsodobnejšim CPE in GPE, Honor MagicBook 16 Pro omogoča preprosto deljenje obvestil in sinhronizacijo materialov na pametnih telefonih, računalnikih in tablicah Honor z MagicRing, kar omogoča maksimalno udobje in enostavnost uporabe. Skupaj z novim prenosnikom je bil predstavljen najnovejši tablični računalnik Honor Pad 9 z 12,1-palčnim 2,5K Honor FullView zaslonom, s frekvenco osveževanja 120 Hz, avdio sistemom z osmimi zvočniki, ki vključuje Honor Histen tehnologijo za uravnavanje zvoka.

Honor Magic6 Pro bo v Sloveniji na voljo od 26. februarja 2024, v času predprodaje do 13. marca 2024 ob nakupu vse do razprodaje zalog prejmete tablico Honor Pad X9. Pri operaterjih A1, Telemach in Telekom Slovenije bo na voljo v črni in zeleni barvi, in sicer po ceni od 1299 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button