NoviceTehnika

Honor Magic4

Zavidljive specifikacije v kombinaciji fotografske fuzije.

Honor, vodilni svetovni proizvajalec pametnih naprav, je na sejmu mobilne tehnologije MWC 2022 predstavil popolnoma novo serijo Magic4.

Prva predstavnika te serije sta premierno predstavljena pametna telefona Honor Magic4 in Honor Magic4 Pro. Gre za revolucionarna pametna telefona, ki se lahko pohvalita z najsodobnejšo tehnologijo na mnogih področjih, s top novostmi za uporabnike – od oblike, zaslona, fotografije, videografije, zmogljivosti in zasebnosti.

»V podjetju HONOR se trudimo, da sledimo potrebam in željam uporabnikov, da bi jim zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo. Vrhunska HONOR Magic serija je odraz napredne inovativne tehnologije, s katero nenehno postavljamo nove standarde v naši industriji. S serijo smo izpostavili našo odličnost v dizajnu, zaslonu, kameri, zmogljivosti in varnosti. Popolnoma nova serija HONOR Magic4 bo uporabnikom po vsem svetu zagotovila čarobno izkušnjo,« je na predstavitvi dejal George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR.

Popolnoma nova serija HONOR Magic4

Z odličnim simetričnim oblikovanjem in izpopolnjenim izgledom, revolucionarnimi možnostmi fotografiranja in delanja video posnetkov, vrhunsko zmogljivostjo in varovanjem zasebnosti, sveža in nova serija Honor Magic4 dviguje vrhunsko linijo Magic na popolnoma novo raven.

Za zmogljivost je zaslužen novi procesor Snapdragon 8 Gen 1

Serija Honor Magic4 je opremljena z najnovejšo mobilno platformo Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, ki uporabnikom prinaša neprekosljivo moč in zmogljivost. Serija Magic4, podpirata jo vodilni v industriji Qualcomm ‘7th Gen AI Engine’ sistem in zmogljivo procesorsko jedro ARM Cortex-X2 CPU, se ponaša z zmožnostjo obdelave izjemno hitrih podatkov, hkrati pa dosega visoko raven učinkovitosti.

V primerjavi s prejšnjo generacijo, Magic4 izboljšuje zmogljivost CPU-ja za 20 %, zmogljivost GPU-ja za 30 % in zmogljivosti umetne inteligence za neverjetnih 300 %. Serija Honor Magic4 je opremljena z 8 GB RAM-a in 256 GB prostora za shranjevanje, kar uporabnikom zagotavlja stabilno delovanje.

Ob tem zagotavlja vrhunsko zmogljivost, saj podpira zmogljiv sistem Honor Turbo Engines, ki povečuje zmogljivosti nabora čipov. OS Turbo X zagotavlja, da strojna in programska oprema brezhibno delujeta skupaj, kar bistveno izboljšuje zmogljivost in porabo energije. Zasnovan za optimizacijo igralnih zmogljivosti Honor prinaša tehnologijo AI Super Rendering, prvo v industriji, v igranje mobilnih iger preko tehnologije GPU Turbo X, ki zagotavlja izjemno visoko število sličic in omrežno povezljivost z ustvarjanjem manj toplote in zmanjšanjem zakasnitve, kar ustrezno izpolnjuje zahteve igralcev.

Kot bi pričakovali od sodobnega vodilnega pametnega telefona, Honor poudarja zmogljivosti fotoaparata Magic 4 Pro. Na zadnji strani ima trio kamer: glavno kamero s 50 MP, ultraširoko s 50 MP in periskopsko telefoto kamero s 64 MP, ki ponuja 3,5-kratni optični zoom. Običajni Magic 4 ima periskopsko telefoto kamero z nižjo ločljivostjo 8 MP.

Model Magic 4 Pro je bil predstavljen poleg vstopnega modela Magic 4, ki ima malenkost šibkejše specifikacije – hitro polnjenje s 66 W, in ne podpira 100 W brezžičnega polnjenja. Na predstavitvi so izdali tudi priporočeno ceno pametnih napravic in sicer se mogočen Magic 4 Pro ceni na 1.099 evrov, medtem ko Magic 4 velja 899 evrov. Oba telefona bosta na voljo v prihodnjih mesecih, ko bo znanih tudi več tehničnih ter ekonomskih informacij.

Rocco
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button